Ti elmennétek gyárba műszakba diákmunkázni, ha nincs más lehetőség?
Reggel 6-ra kell menni és az égvilágon semmit nem ad hozzá az önéletrajzomhoz, vagy szakmai előmenetelemhez. Ráadásul gerincfefdülésem van és nem is cipekedhetnék.
A későbbi munkámhoz egy év ügyfélkapcsolati, turisztikai vagy adminisztrációs tapasztalat kellene.
Eppől az operátori munka semelyik, de legalább jól fizet.
L
De ha ennyi kifogásolnivalód van akkor menj inkább fagylaltot árulni.
De kell a pénz...
A barátnőm akar rábeszélni.
Nem tudom mennyire bírná a hátam és ez a főszempont.
Magyarországon milyen előmenetelt vársz? Örülj majd ha élesben kapsz szakmádhoz kapcsolódó határozatlan idejű munkát.
Ha kell a pénz menjél, ha meg nem akkor gondolom a szülők ellátnak.
Én nem is tudom sokan mit várnak egy önéletrajztól, garanciát? Én úgy mentem különféle munkáért kuncsorogni hogy a dumámon kívül semmi nem volt amire hagyatkozhattam volna, mondtam az embernek akié a cég, hogy kint Birmingham-ben ugyanezt csináltam csak korszerűbb technológia mellett, látta hogy feltalálnám magamat, így alkalmazott, és kb az utcáról mentem oda, mert unatkoztam és nem is kellett a város másik végéig mennem.
Örül hogy csak diák munkán csinálod.
Mi az a 1-2 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!