Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti elmennétek gyárba műszakba...

Ti elmennétek gyárba műszakba diákmunkázni, ha nincs más lehetőség?

Figyelt kérdés

Reggel 6-ra kell menni és az égvilágon semmit nem ad hozzá az önéletrajzomhoz, vagy szakmai előmenetelemhez. Ráadásul gerincfefdülésem van és nem is cipekedhetnék.

A későbbi munkámhoz egy év ügyfélkapcsolati, turisztikai vagy adminisztrációs tapasztalat kellene.

Eppől az operátori munka semelyik, de legalább jól fizet.

2018. jún. 13. 18:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

2,5 hónap. 145.000 +18.000 kajajegy. heti 5x8 óra.

Már bőgök, hogy hétfőtől mennem kell.

Mit is vártam, utolsó!!!!! Mi az, hogy szakmai előmenetel??? Takarítónak is kell.

Mondjuk az, hogy behívnak, mert van irodai tapasztalatod, vagy alapból az jelentkezhet, akinek van ügyfélszolgálati tapasztala????

A szüleim erőltetik. Már az b@ssza apám csőrét, hogy egy hete végeztem a vizsgákkal és nem dolgozom. Még a szintúgy egyetemista öcsémnek lesz 6 hét habzsi dőzsi. Nekem egy nap se.

Minden nap hallgatom, hogy "menjek pénzt keresni, meg ő már 14 évesen kaszált másnak, ha más nincs álljak ki az utcasarokra". Ezt kb. 16 éves koromtól megy.

Egyszerűen beleőrülök, hogy nemehetek olyan helyre, amit beleírhatok az önéletrajzomba. Nyaralni amúgy sem akarok.

2018. jún. 13. 18:41
 12/23 anonim ***** válasza:
68%
Csezd meg jobban keresel mint én.
2018. jún. 13. 20:18
 13/23 A kérdező kommentje:
Kell a pénz
2018. jún. 13. 20:27
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

Ne szidjad faterodat, teljes mertekben igaza van.

Vegeztel a vizsgakkal ne henyélj.... abbol senki nem el.meg..

2018. jún. 13. 20:37
 15/23 A kérdező kommentje:

Anyám 24 éves koráig tanárira járt, csak otthon segített. Pedig özvegy volt az anyja és keveset keresett.

De most én érezzem hülyén magam, mert időben végeztem??? Egy hét csak jár? Tesómnak több marad.

2018. jún. 13. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
68%
Én nyaranként takarítottam, kellett a pénz. Nem tudom ebben mi olyan nehéz.. Fiatal vagy kell a pénz, mégis, hogy máshogy szeretnél keresni? Ennek semmi köze a későbbi karrieredhez.
2018. jún. 13. 20:51
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Pedig akár hiszed akár nem hozzád az önéletrajzodhoz. Pl ebből az jön le, hogy szorgalmas gyerek, tudja mi a munka, meg nem utolsó sorban jó motiváció a fejlődéshez, hogy neked ne a szalagmunka legyen az életcélod.

Én is melóztam gyárban, igaz öli az ember lelkét, mert monoton meg minden, viszont lesz pénzed. Na meg iskolásként mit vársz. Amúgy ha nyíregyházi vagy, akkor pont van testhezálló diákmeló, az egyik szállóba keresnek nyelvet beszélő turisztika szakos 18 év feletti diákot.

Szóval ha nyitott szemmel jársz akár ilyen helyre is bekerülhetsz, nem csak gyárba.

Tipp: vegyél egy zselés talpbetétet a melós cipődbe, nem olcsó, de a gerinced meghálálja.

2018. jún. 13. 20:59
 18/23 anonim ***** válasza:
38%

"Anyám 24 éves koráig tanárira járt, csak otthon segített. Pedig özvegy volt az anyja és keveset keresett.

De most én érezzem hülyén magam, mert időben végeztem??? Egy hét csak jár? Tesómnak több marad."

De egy eletkeptelen p..csa vagy.... jár-jár... sok embernek a pofája is jár és?

Akkor ne dolgozz, de ez a vergődés amiz itt lenyomsz, szánalmas, nagyon szanalmas. Mint egy 5 eves... komolyan mondom...

2018. jún. 13. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
68%
Ne haragudj, de ha egyetemista vagy, akkor legyen már benned egy kis önállóság... Nem kell a szüleidnek minden szavára ugranod.
2018. jún. 13. 22:11
 20/23 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, elmentem és 7 évig dolgoztam így egyetem mellett. Jobbára éjszakás voltam de volt időszak, amikor délelőtt vagy délután is toltam meg 12 órában is hétvégéken. Igazából nálam nem az számított hogy hozzáad-e valamit a szakmai előmenetelemhez. Egyszerűen nem volt pénzem és nem akartam éhen halni meg hajléktalan lenni amíg elvégzem a tanulmányaimat.
2018. jún. 14. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!