Van olyan, aki nem szeret szabadságra menni?
Mert pl. úgy gondolja, hogy ő a munkahelyén nélkülözhetetlen, vagy nem tudja tartalmasan eltölteni a napjait pihenéssel, vagy jobban érzi magát a munkahelyen mint családi környezetben stb.
Ha ismertek ilyen embereket, mik lehetnek az okai ennek a jelenségnek?
Nekem még csak párkapcsolatom sincs, de nem tudom elképzelni, hogy valakinek ne legyen igénye az elegendő alvásra, ébresztő nélküli ébredésre, hogy ne kelljen minden nap ugyanoda, ugyazon emberek közé bemenni és (legalább magyjából) ugyanazt csinálni. Hogy valakinek ne legyen igénye a hobbijaira (/hogy több időt foglalkozzon a hobbijaival), egy kis lelassulásra, olykor bizony punnyadásra, döglésre.
Plusz változatosságra... Nem tudom elképzelni, hogy valaki pl szoftverfejlesztőként bármennyire is szereti a munkáját, ne legyen rosszul egy idő után a sok kódtól.
Szóval durva számomra, ha valaki nem akar szabadságra menni, akár család nélkül is.
Volt olyan munkatársam, akinek gyerekek mellett 40 nap szabadsága volt és panaszkodott, hogy fogja kivenni... Valóban volt, hogy átvitte a következő évre. Nyilván nyaraltak a gyerekekkel, sőt, szünetek alatt is többnyire elmentek valamerre, de ezen felül nyafogott, hogyan fogja felhasználni. Hát, nekem egyedülállóként sem okozna gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!