Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a kollégám, akivel egy...

Girlll3 kérdése:

Ha a kollégám, akivel egy irodában dolgozunk egyáltalán nem kérdez rólam és 8 órát végigül, akkor nem kedvel?

Figyelt kérdés
Rákérdeztem, de azt mondja nincs velem baja. Mégis halálra idegesít, hogy egy szót se szól. Facen próbáltam kommunikálni vele, de visszaír, s nem kérdez rólam semmit se. Amit még észrevettem az az, hogy nem sokat beszélgetnek a többiek se, viszont én ezt nem bírom.

2019. jún. 8. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj, nekem volt olyan munkatársam, akit ha megkérdezted, hogy telt a hétvége, akkor 40 perces litániát nyomott le. Nyilván megtanultam nem kérdezni..

Nincs elég munkád, amit csinálhatnál? Nem mindenki akar beszélgetni, lehet nem rosszból és neki nem is esik le, hogy nem csak a munkáját kell elvégeznie, hanem téged is szórakoztatni.

2019. jún. 8. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Fú, de gyűlölöm az ilyet, aki számonkéri rajtam, hogy miért nem érdekel az unalmas élete.
2019. jún. 8. 23:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Magyarul antiszociális vagy 12-es.Nem kell egymást állandóan szórakoztatni, de nyilván gyorsabban telik jó légkörben a munka.
2019. jún. 9. 08:13
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Én a munkahelyre dolgozni járok be, nem barátkozni. Nálam standard elvárás, hogy a kollégák csak és kizárólag a munkával kapcsolatban szóljanak hozzám. Odahaza ezt nem tolerálták, részben ezért jöttem külföldre, itt érdekesmód nem létfontosságú dolog számukra, hogy trécselgessek.

Lényeg, ami lényeg, a magánéletem csak rám tartozik, a kollégáknak semmit nem kell tudniuk róla.

2019. jún. 9. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a jó légkör az, ahol békén hagynak. Barátokat választok úgy, hogy kikkel akarok tartalmas időt tölteni. Munkahelynél nem az a szempont, hogy mennyire lehet dumcsikázni a másikkal.
2019. jún. 9. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

"Fú, de gyűlölöm az ilyet, aki számonkéri rajtam, hogy miért nem érdekel az unalmas élete."

Én se mondhattam volna pontosabban!

Cseréljünk munkahelyet, én már évek óta azon fáradozom, hogy összehozzak egy olyan helyet, ahol nem beszélgetnek egymással az emberek, de mindehol csak ezekbe a hülye smájlifész agydaráló helyekbe botlom!

2019. jún. 30. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!