Ha a kollégám, akivel egy irodában dolgozunk egyáltalán nem kérdez rólam és 8 órát végigül, akkor nem kedvel?
Ne zaklasd már szerencsétlen kollégád!
Dumálni és kikapcsolódni a barátaiddal kellene.
Hát ez gáz! Én megértem a kérdezőt, nem kell haverkodni, de azért pár mondatot lehet beszélni egymással. Szerintem halál uncsi lenne 8 órát kussban végigülni. Én külföldön melózom, szerencsére itt ilyet még nem tapasztaltam, de nem is vagyok régóta a munkaerőpiacon.
Én azt mondom neked, hogy nem feltétlen nem kedvel, simán lehet ilyen fajta. Mondjuk én imádok beszélni, és eddig nem volt olyan ember akivel ne tudtam volna szótérteni. Általános iskolában mindig a legcsöndesebb kislány mellé ültettek, mert állandóan pofáztam, de az a vicc hogy még vele is el tudtam beszélgetni, és ugyanőgy kiakasztottam a tanárokat.:)) Régi szép idők, inkább kéredzkej át egy másik irodába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!