Lehet, hogy megsértődött a kollégám?
Váltásos munkarendben dolgozunk, 24 órázunk. Lényeg, hogy egy csapatban dolgozunk ezzel a kollégával. Pár óra pihi jár a 24-ből, felváltva. Előttem ment be a helyiségbe aludni, utána következtem én. De csukott ablaknál aludhatott, vagy nem tudom, kegyetlen büdös, áporodott, nehéz volt a levegő utána a szobában. Hiába nyitott ablakot, mielőtt átadta a helyiséget, szó szerint öklendeznem kellett. Iszonyatosan érzékeny vagyok a szagokra, illatokra. Mintha a lábszag keveredett volna a fingszaggal, áporodott testszaggal. Gusztustalan volt.
Miután felkeltem, próbáltam poénra venni, mert tudom, hogy a pihije előtt babot evett és mosolyogva mondtam, hogy basszus jól telexartad a szobát. Lehetne, hogy legközelebb a klímát beindítod, ajtót kinyitod, hogy friss levegőre menjek be?
A kolléga rendszeresen írt messengeren, ha nem dolgoztunk, meg küldött vicces képeket, videókat a reakcióm előttig.
Most 2 napja semmi, nem is érdeklődik, hogy miképp telik a szabadidőm. Eddig mindig írtunk egymásnak. Megharagudhatott? Személyesen nem látom ennek jelét. 8 évvel idősebb nálam, eddig baráti viszonyban voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!