Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek egy youtubernek...

Szerintetek egy youtubernek valóban rengeteg munkája van?

Figyelt kérdés

Feldobott a youtube egy 8 hónappal ezelőtti videót, amibe belenéztem. Egy lánynak a napjàt "irányította" a barátja. Persze szépen irányította egy olyan helyre ami szponzorált tartalom volt,úgyhogy le is állítottam, mert hiába lelkendeztek sokan a videó alatt, hogy milyen jó ez a dolog, ez is meg volt játszva. Majd valaki rákérdezett, hogy mi a lánynak a munkája. Erre a videós egy hosszú kommentben leírta, hogy neki a videózás a munkája, ami miatt alig tud aludni, és nyaralni sem tud menni, annyit dolgozik ezzel. Szerintetek is kemény a youtuberek élete?

Esetleg van aki tud tapasztalatból írni? Komolyan érdekelne, hogy ez felér-e egy teljes állással.

[link]

[link]

2019. máj. 27. 19:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is irodában dolgozok, tudom miről beszélsz. A fizikai munka is ugyanolyan munka mint a szellemi. Szerintem értette a többség milyen állásra gondoltam. Nekem a videózás nem tűnt annak. De végülis az is hoz bevételt.
2019. máj. 27. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Akik profin akarják csinálni a videózást annak azért időbe telik egy 15-20 perces videó vágaása is el tarthat elég sokáig, ugye az előtt még fel is kell venni,ki kell találni mit is szeretnél stb..

De aki csak úgy le ül és beszél 10-15 percig az azért nem egy egésznap munka.

2019. máj. 28. 01:25
 13/14 Maltodextrin ***** válasza:
83%

Nem minden esetben. Egy video elkeszitese soktenyezos feladat. Fel ora alatt is lehet kesziteni egy yt videot meg 100 alatt is.

Minel tobb ora per video, annal jogosabb a rengeteg melom van youtuberkent kifejezes. Ez nem a szokasos 8-15-ig munka. En a szabaduszo kategoriaba sorolom, amit felfoghatunk vallalkozasnak is.

Mivel napjainkban nagyon kompetitiv, ezert a youtuberkedes elegge stresszes szakma ha csak a penzert csinalja az ember.

2019. máj. 28. 02:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Most pontosan melyik Youtuber csajról is van szó?
2019. máj. 28. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!