Nagyon nehéz nőkkel együtt dolgozni, hogyan lehetne a főnökséget/HR-t rábeszélni, hogy inkább férfiakat alkalmazzon?
A munkahelyen az a feladat, hogy mindenki 100%-osan elvégezze a rábízott feladatot. Egy kis cég vagyunk, de amennyi idióta nővel találkoztam, az már borzalmas.
Havonta 1-2 nap a menstruációjuk miatt képesek olyan lekezelően/bunkón válaszolni, volt már, amikor kerek-perec megmondtam, hogy vagy menjen haza kipihenni a havibaját, vagy fogja vissza magát, mert jelzem a főnökségen.
"Nem a nőkkel van a baj általánosságban, csak a te munkahelyeden vannak ilyen gyökerek." - Nagyon egyet tudok érteni.
Volt több nő főnököm. Egyikük sem volt a vihogó, menzesz görcstől összeroskadó, pletykás, csacsogó perszóna, de kettőt főképp ki tudok emelni; nekik a munkájuk volt az életük. Konkrétan az egyik a szabadnapján is dolgozott, de úgy hogy nyugodtan csinálhatott volna mást is és másoktól is elvárta, hogy legyenek a munka szerelmesei és minden szabályt tartsanak be. Sosem beszélt munkán kívül másról. Ha látta, hogy valakinek van valami nagy baja, akkor négyszemközt rákérdezett, de olyat, hohgy a többi főnökkel nyihogott volna meg nyafogott volna a menzesze miatt meg hasonlók meg se csinált. Ha megszólalt, csak a munkáról volt szó, amire sosem panaszkodott.
Szóval tényleg érdemes lenne onnan eljönnöd, mert nem minden munkahelyen vannak olyan nők, mint amit feltüntettél a kérdésedben.
Esküszöm olyan itt sokaknak a gondolatmenete, mintha sosem nőtt volna ki az 5 éves korból.
Te nem mész oda a főnöködhöz, mintha az apád/anyád lenne, és húzod a fülét, hogy a te kedvedért diszkrimináljon embereket.
Ha nem tetszik a környezet, amiben dolgozol, akkor felnőtt módjára TE MAGAD mondasz fel.
Jó ég, nem térek napirendre efelett a kérdés felett :D
Persze, majd az egész munkahelyet átszabják, hogy a kedvedre tegyenek...
Meg is értem hogy nem tudsz beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!