Mit tennétek ha ilyen kolléganőtök lenne?
Figyelt kérdés
Jött egy új kolléganő a munkahelyemre. Egyből népszerű lett, mert minden kollégával flörtöl (de leplezetlenül), mindenkivel egyből megtalálja a hangot. Viszont csak én látom, hogy dolgozni nem nagyon szeret (én vagyok vele egy helyen), nagyon sokat netezik és telefonál. Mit tennétek? Ha elmondom a főnöknek abból én jönnék ki rosszul, mert bemószerolom. Egyébként is a főnök kedvence.. Nincs megoldás?2019. máj. 5. 08:31
11/15 A kérdező kommentje:
Jaj már vártam valami hasonlót.. Köszi
2019. máj. 5. 11:29
13/15 veterán vas válasza:
Ott van a van megoldás, a szemed előtt.
Dolgozz kevesebbet, netezz, telefonálj, flörtölj, és legyél Te a főnök kedvence.
...és pikk-pakk, a probléma máris megoldva. ;)
14/15 A kérdező kommentje:
Igaz.. :D
2019. máj. 6. 06:01
15/15 anonim válasza:
Semmit nem tennék.
Ha az ő leszromsága miatt esetleg rám hárulna több feladat, akkor szólnék a főnökömnek, de ha az én munkámra nincs konkrét kihatása, akkor mi közöm lenne hozzá? Mindenhol van egy ilyen "Gizike", általában nem maradnak olyan nagyon sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!