Mit tennétek ha ilyen kolléganőtök lenne?
Figyelt kérdés
Jött egy új kolléganő a munkahelyemre. Egyből népszerű lett, mert minden kollégával flörtöl (de leplezetlenül), mindenkivel egyből megtalálja a hangot. Viszont csak én látom, hogy dolgozni nem nagyon szeret (én vagyok vele egy helyen), nagyon sokat netezik és telefonál. Mit tennétek? Ha elmondom a főnöknek abból én jönnék ki rosszul, mert bemószerolom. Egyébként is a főnök kedvence.. Nincs megoldás?2019. máj. 5. 08:31
1/15 anonim válasza:
Semmit. Továbbra is az én feladataimat látnám el.
2/15 anonim válasza:
Ha nem helyette kéne megcsinálnom amit ő nem hajlandó nem tennék semmit. Ha annyira rosszul végzi a dolgát úgyis kiderül egyszer, senki nem fog fizetést kapni csak mert jól néz ki. Én is sokat netezek de a feladataimat elvégzem.
3/15 A kérdező kommentje:
Valószínű férfi vagy, nem értheted mi a lényeg. Irritál, hogy minden pasira rámászik. Ez egy munkahely. És mellette lusta, sokat hibázik. Mégis ő a kis kedvenc.
2019. máj. 5. 09:04
4/15 A kérdező kommentje:
Ok, akkor velem van a baj.
2019. máj. 5. 09:06
5/15 anonim válasza:
Én tudom miről beszélsz. Szerintem várd ki a végét.
6/15 anonim válasza:
Majd amikor mindenki végigment rajta és elszállt a köd, akkor látják majd, hogy nem dolgozik, és pápá lesz. Minden csoda három napig tart, ez is addig fog.
7/15 A kérdező kommentje:
👍
2019. máj. 5. 09:43
8/15 A kérdező kommentje:
Remélem így lesz
2019. máj. 5. 09:49
9/15 anonim válasza:
Kihasználnám az alkalmat, és őt kérném meg, hogy a férfi kollégáknál érjen el dolgokat, amik kellenek nekem :D
Mindenki jól járna, ők flörtölnek, nekem megy elintéződnek a dolgaim anélkül, hogy utána kellene járnom.
10/15 anonim válasza:
Van megoldás: felnősz végre, és nem a vetélytársat látod az új kolléganőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!