Nektek is van ilyen kollégátok/kolléganőtök?
Már nincs :)
Szerencsére a főnöknek is feltűnt, úgyhogy megszabadult tőle.
Köszi a válaszokat!
Szerintem neki nincs gyenge pontja. Eddig én nem fedeztem fel és szerintem már nem maradok olyan sokáig itt, hogy ezt felfedezzem... :)
Amúgy a főnök kedveli, lehet csak nekem szúr ennyire szemet ez a viselkedés. Csak nap, mint nap ezt tapasztalom. Ma is (többször) ezt az undorító áskálódást. Bezzeg más szemébe nem mondja meg a frankót, de a háta mögött könnyebb kibeszélni/megalázni a többi kolléga előtt, jól kihangsúlyozva az illető esetleges hibáit/rontásait.
Félig illene nekem is ez a kérdés. És elég jól kitágítható a téma....
Van mindenhol ilyen.
Kibeszéléseken kívül, sok dolog keseríti meg a munkamorált.
Mert azért arra is kihat ha ilyen dolgokba botlunk.
" Olyan megkeseredett. "
Lehet hogy elsősorban a magukkal elégedetlenek így fejezik ki magukat, másokat kibeszélnek?
Kezdek arra gondolni " klinikai esetek ezek a népek "
Mindenkinek van gyenge pontja. Sajna kicsit nálunk is úgy alakulnak a dolgok, hogy én is kezdem másba keresni ezt. Egyenlőre csendesen csemlélen ( dühöngök is magamban )
Úgy érzem megteszem a munkámat, de akivel melozom ezt nem veszi észre...
Gondolom, nő lehet...férfiak közt ritkább az ilyen.
Én ilyenekkel nők között találkoztam eddig. Vacak az a tyúxaros életük, hát ott élik ki magukat.
Jó lenne, ha a vezetők nem csak a munka terén figyelnének oda, hanem a dolgozók viselkedésére is ügyelnének. Mert sajna sokszor csak az számít. Rosszindulat, pletyka, besúgás, talpnyalás...ezek előbb-utóbb kiderülnek, a többi dolgozó is kinyitja a száját. Már persze, ha főnök elhiszi, mert sokszor kiskedvencek az ilyen mocskok. Csontig tudnak nyalni és "éldolgozók".
Ha én főnök lennék szemmel tartanám ezt is, mert rontja a légkört, kihat a munkavégzésre. Aki nem "odavaló", az vehetné a kalapját részemről, az biztos!
Szerencsére azért mostanában, mint ahol most dolgozom, próbálnak odafigyelni az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!