Nektek is van ilyen kollégátok/kolléganőtök?
Figyelt kérdés
Van egy rosszindulatú kollégám a közvetlen környezetben. Megfigyeltem, hogy mindenkit kibeszél. Pl.: ha valaki ott van mellette, akkor kedves, de amint elmegy az illető mosdóba, vagy szabira egyből kibeszéli és befeketíti mások előtt. Kritizálja a munkáját, többek között. A szemedbe "jópofizik", de szinte biztos, hogy mindenkit kibeszél és minősít. Ő saját magát nagyon okosnak látja, de szerintem saját magán kívül mindenkit ostobának tart. Olyan megkeseredett.2017. júl. 28. 20:56
11/12 anonim válasza:
Mi 11-en dolgozunk egy helyen, mind ilyenek vagyunk. Undorító szokás és biztos jobban menne a munka, ha abbahagynánk, de nem megy. Talán majd a következő munkahelyemen jobb lesz. Én nem voltam ilyen. Egy darabig ki is maradtam belőle, aztán beszippantott. Mindenkinek van pár ember, akit nem beszél ki. 11-en vagyunk és kb 10 klikket alakítottunk már ki. :-) Kész vicc az egész. De én már nem szólok bele, ha az Isten is úgy akarja, akkor végre sikerül teherbeesnem és megszabadulni innen. Nagyon lélekromboló egyébként.
12/12 anonim válasza:
Utolsó, igen, nagyon lehangoló. Mi öten vagyunk egy irodában, mindannyian nők, gondolhatod/gondolhatjátok! Mivel én spec.mindig kimaradok ilyenekből, elhatárolódom minden pletykától..végül én lettem az, kit kibeszélnek, és tettekkel bántanak, szóban megy a lelki terror..de a pénz meg kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!