Van olyan kolléganőtök, akivel szinte egyáltalán nem beszéltek?
2 hónapja kezdtem el a jelenlegi munkahelyemen dolgozni. Van egy kolléganőm, akivel egy irodában dolgozunk. Ő olyan, hogy mindig mindenkit szid a háta mögött, a szemébe pedig jópofizik. Mindenki dolgába beleszól, mindenkinél mindent jobban tud és úgy csinál, mintha csak ő dolgozna a cégnél. Velem még nem volt komolyabb konfliktusa, de több embertől is visszahallottam, hogy a hátam mögött kibeszél. Pl. mindig kérdezgette hogy érzem magam a cégnél, elégedett vagyok-e a fizetésemmel... Mert próbaidő után emelni fognak ám, az próbaidő alatt mindig kevesebb a fizetés. Mondtam, hogy kezdő fizetésnek nekem amit próbaidő alatt adnak tökéletesen megfelel. Erre úgy adta tovább, hogy én panaszkodtam neki, hogy még a gyári munkások is többet keresnek nálam... Vagy pl. egyik nap teáztam mert úgy éreztem bujkál bennem valami betegség, erre azt kezdte terjeszteni, hogy biztos sokszor el fogok menni betegállományba, velem se lesznek kisegítve...
Úgyhogy arra a döntésre jutottam, hogy a reggeli köszönésen kívül én semmit nem fogok neki mondani, eddig se én kezdeményeztem a beszélgetéseket. Nincs szükségem a szarkeverésére. Biztos eleinte felkapja majd a vizet, hogy nem reagálok a hülyeségeire, de ezt magának köszönheti.
Ti voltatok már ilyen helyzetbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!