Te melyik munkát választanád a helyemben?
A: Biztósító cég, ügyintéző
B: Dohánybolt, eladó
Fizetés kb ugyanaz.
A biztosító cég 1 műszakos
A dohánybolt 2 műszakos
Viszont a dohányboltnak kényelmesebb az elérhetősége(helyileg). Illetve, kő egyszerű a munka, továbbá ez egy kis üzlet egyedül lennék a műszakban, nincsenek idegesítő kollégek vagy osztályharc.
A biztosító cégnél, meg nem teljesen tiszta hogy mi lenne a dolgom.
Én döntésképtelen vagyok...
Kicsit f*sok a biztosító cégtől és a dohánybolt felé húzok, de mivan ha a dohányboltot választom és közben meg a biztosító cég sokkal jobb döntés lett volna...
Aki esetleg dolgozott már egyiknél vagy másiknál vagy esetleg mindkét helyen az mondana pár szót hogy mik a tapasztalatai? Kicsit könnyítene a döntésemen (talán).
Dohánybolti eladóként sok parasztot kell majd kiszolgálnod :D
Amúgy ha ugyan az a fizetés akkor inkább 1 műszak. Több a szabadidőm és nagyobb lehetőséget látok a feljebb jutásra.
Én előbb akasztanám fel magam, mint, hogy dohányboltban dolgozzak.
Nem csak abból áll, hogy adsz két narancs Pall Mall-t, hanem
- Ha vacakol a terminál, Veled ordít a vevő
- Nem tudsz felváltani valakinek a külön kérésére (mert tiltja a főnök)? Persze, hogy veled üvöltenek.
- Ha elkéred a személyijét egy 15 éves suhancnak, Te leszel az antikrisztus
- Ja, azért is üvöltenek Veled, mert apuka a két éves kislányát miért nem vihez
ti be
- A szüneted néhány helyen két vevő között tudod kivenni, de úgy, hogy, ha mázlid van, pl el tudsz szívni egy fél cigit.
- Bemegy a részeg ember és zaklat
- Bemegy egy suhanc, mint a kutyával úgy beszél Veled és szép kérésre se megy ki, aztán később, majd visszajön a haverjaival
Folytassam?
A rablásokat nem is írom.
UGyANAZ A FIZETÉS NEM ÉRTTITEK?
a több szabadidőt sem értem.
attól hogy 2 műszak még ugyanúgy 8 órás mind2 nem?
és attól hogy itt mindenki irodista főleg még jól el leht leni dohánybltba is, az ügyvezető pozició sem fenékig tejfel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!