Melyik munkát választanád?
1. Jövő hétfőn kellene kezdeni,sürgős nekik, 8-tól fél 5-ig tartó munkaidő hétfőtől péntekig, jó fél óra út a gyerek iskolájától.
2. Bizonytalan kezdési idő, még nem jelent meg a hirdetés, protekciós vagyok, 99%, hogy enyém a munka, ha lesz....Munkaidő fél 8-tól 4 ig, pénteken 2-ig.
A pénz mindenhol ugyan annyi. Nekem kell megoldanom az iskolát, plusz az óvodát, ami jó messze esik a sulitól. A férjem most kapott új munkát, jó fizetéssel, de sok munkával. Május végén szűnt meg a munkahelyem, jó lenne/lett volna kihúzni szeptemberig, hogy a szünidőt megoldjuk segítség nélkül. Az nem opció,hogy nem dolgozom.
ja bocs, jól átsiklottam a 2. bekezdés első mondatát :)
Én inkább a második felé hajlanék, de ennyiből nem lehet pontos választ adni. Mert sajna sok tényezős a dolog. Kocsival fogsz e járni? Mennyire bizonytalan a kezdés a 2. munkahelyen.? Mit jelent pontosan a bizonytalan kezdés? (Pl reggel 6 is akár?) Van e esetleg olyan ha 2 hetente egyszer ki tudna e segíteni a gyerekeknél. Ezeket és a többi felmerülő kérédsre sajnos te tudsz válaszolni. Ennyiből amit írtál, felmérni mi a jobb választás háááttt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!