Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik munkát választanád?

Melyik munkát választanád?

Figyelt kérdés

1. Jövő hétfőn kellene kezdeni,sürgős nekik, 8-tól fél 5-ig tartó munkaidő hétfőtől péntekig, jó fél óra út a gyerek iskolájától.

2. Bizonytalan kezdési idő, még nem jelent meg a hirdetés, protekciós vagyok, 99%, hogy enyém a munka, ha lesz....Munkaidő fél 8-tól 4 ig, pénteken 2-ig.

A pénz mindenhol ugyan annyi. Nekem kell megoldanom az iskolát, plusz az óvodát, ami jó messze esik a sulitól. A férjem most kapott új munkát, jó fizetéssel, de sok munkával. Május végén szűnt meg a munkahelyem, jó lenne/lett volna kihúzni szeptemberig, hogy a szünidőt megoldjuk segítség nélkül. Az nem opció,hogy nem dolgozom.

2016. aug. 17. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Van még fontos tényező, az pedig a fizu. Tehát?
2016. aug. 17. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:

ja bocs, jól átsiklottam a 2. bekezdés első mondatát :)

Én inkább a második felé hajlanék, de ennyiből nem lehet pontos választ adni. Mert sajna sok tényezős a dolog. Kocsival fogsz e járni? Mennyire bizonytalan a kezdés a 2. munkahelyen.? Mit jelent pontosan a bizonytalan kezdés? (Pl reggel 6 is akár?) Van e esetleg olyan ha 2 hetente egyszer ki tudna e segíteni a gyerekeknél. Ezeket és a többi felmerülő kérédsre sajnos te tudsz válaszolni. Ennyiből amit írtál, felmérni mi a jobb választás háááttt....

2016. aug. 17. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
A bizonytalan kezdés szerintem azt jelenti, hogy a franc se tudja, mikortól veszik fel. Én emiatt az elsőt választanám. Legfeljebb, ha a másikhelyre is felvesznek (ami ugye még nem is biztos), akkor még mindig válthatsz.
2016. aug. 17. 14:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, a franc sem tudja, mikor vesznek fel, ha felvesznek egyáltalán. Mert oké,hogy a főnök csak nekem szólt, de neki is van felettese,aki ki tudja, nem vétózza-e meg az ő jelöltjét. Kocsival járok igen, így fél óra a távolság (dugó dugó hátán)és ugye fél 5-kor legkésőbb el kéne hozni a gyereket, és még nem mentem a másikért. Valószínű, hogy megpróbálom, és ha beindul a másik, akkor max átmegyek oda.
2016. aug. 17. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!