Tényleg olyan gáz, ha napi 5500 forintért dolgozok? (8 óra)
2 nyelven beszélek + érettségim van. Levelező egyetemre járok, mellette dolgozok napi 8 órában. Amiért lebontva 5500ft-ot kapok.
Több ismerősöm hülyének tart, ők meg se mozdulnànak ennyiért. Tényleg balek vagyok?
Az a baj, hogy mást nem találtam, ami elég rugalmas lenne és csak 8 órás. Vendéglàtàsban keresnék többet, de ott a dupljàt kéne dolgozni, òrabèrben ugyanott lennék.
Gáz.
Nem a te részedről, hanem a munkáltató részéről, hogy ennyivel szúrja ki a szemedet.
Nem 2 éves, alapszakon vagyok.
Folyamatosan keresgélek mást, de nem találtam eddig jobbat. Itt én írom a beosztàst, meg tudom oldani az órára járàst és a vizsgákat így szabadnap nélkül.
Máshol fix mikor kell menni és általában 12 órákat kéne.
Közben írtak páran privátban, hogy a nyelvtudàssal miért nem kezdek valamit. Angol felső és német közepem van, nem túl extra, nem nagyon kellek vele sehova.
Van pár allashirdetes, ahol kérik, de ugyanennyi fizu van mellé. Szóval nem lennék előrébb.
2005-ben is megkaptam a napi 5 ezret, 10 oraban.
Ugyhogy nagyon gaz, hogy ennyit fizet egy munkaltato, es hogy az emberek ezt le is nyelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!