19 éves vagyok. Szeretnék személyi kölcsönt, de a munkahelyem, ahol 1 hónapja kezdtem az "maszek" ismerősi körben dolgozok havi 120 000 forintért. Hol tudnának hitelt adni? 400 000 kéne
Jah, kinek hiányzik... pont emiatt lett népszerű az uzsorás "szakma".
Ha nem vagyok indiszkrét, mi kell ennyire hirtelen ez a pénz? Miért nem várhat?
cetelem elvileg ad.. legalábbis úgy hirdeti magát, hogy nem kell fizetés a hiteligényléshez.. Az, hogy brutál kamatot számol fel, már más kérdés.
bár én inkább éhendöglenék, minthogy hitelt vegyek fel!
6-os, a cetelem hirdetése eléggé megtévesztő, de a szövege nem az , hogy "nem kell fizetés a hiteligényléshez", hanem az, hogy "Munkáltatói Igazolás nélkül" lehet hitelt igényelni. Ez csak annyit jelent, hogy nem kérik a munkahelyről a formanyomtatványos igazolást, helyette bankszámla kivonatot kérnek, amin látszik a munkabér.
Nincs ma már egyetlen olyan pénzintézet sem (törvény tiltja), hogy munkabér nélkül hitelt adjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!