Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért akar nettó 200-at...

Miért akar nettó 200-at keresni, aki még írni sem tud?

Figyelt kérdés
Például: "munka keres is cska miskolc pl? taritók csomgatás is mosótani is valamit milyen stb......? Kettő làny hallássérült vagyunk keresünk munka bármit 6 órás varom az privát" Állandóan elégedetlenkednek az emberek. Nem túl nagyok az igények?

2019. márc. 27. 18:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy másik álláskeresést másolsz be, elmentem volna a kérdés mellett.

Egy hallássérült (főleg ha siket) nem tud helyesen írni, mert nem tudja úgy összerakni a mondatokat, ahogy kéne. Ettől még nem lesz viszont hülye.

Nekem van siket rokonom, nem tud beszélni, írni is csak így tud mint a kérdésben, mégis okos. A saját házát egyedül újítja fel, ami alatt nem csak festést meg ásást értek, hanem komplett okosotthont csinált. Telefonnal vezérel mindent, a fűtéstől kezdve a kamerarendszeren át az öntözőrendszerig.

Ha hallana, most velem járna mérnöki egyetemre. Sajnos így "csak" egy komplett kis létszámú gyárban az egyedüli karbantartó.

A szellemileg "gyengébb" embereket én sem értem. Dolgoztam sori operátorként, úgyhogy tudom, milyen szinten vannak. Tanulni nem fognak, megcsinálják azt amit egy robot is tud, de pénz az kell.

2019. márc. 28. 06:40
 22/23 anonim ***** válasza:
48%

"Abból még csak éppen, hogy meg lehet élni manapság."

Én nettó 120ból élek.

Van aki nettó 99ből. Minbér.

Van aki nettó 57ből. Közmunka.

2019. márc. 28. 08:04
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül? Albérletben? Itt 80-tól kezdődnek az albérletárak. Tudom, van ahol sokkal jobban el vannak szállva, de 200-ból éppen hogy csak félre tudok rakni egy minimálisat, ha éppen nincs semmi extra igényem. Nevetségesen kevés pénz, ha nincs saját házad vagy lakásod sajnos.
2019. márc. 28. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!