Egy ilyen kényes munkahelyi nehézségben, hogy kellene döntenem, merre léphetnék, hogy könnyebb legyen?
Sziasztok!
Egy többkérdéses problémám lenne,amiben szeretnék tanácsot kérni tőletek.Most úgy érzem,hogy nem találom a helyem és félek a jövőtől.
A munkám során emberekkel foglalkozom,ahol találkozom nagyon nehéz természetűekkel is. Egy ilyen ember nagyon kibabrált velem és folyamatosan hívogatt,fenyeget.Egy kollégámat már feljelentette,szerintük én leszek a következő. A feletesemnek szóltam,de legyintett rá.Kérte,hogy személyesen is keressem fel meg stb.Ezekután én a közelébe nem akarok menni! Ez az egyik gondom,a másik,hogy egy másik ember munkályát is nekem kellene vinni minimum 1 évig,max 2 évig.Ez két ember munkálya lenne...közben még az újak betanítását is nekem akarják adni,mert a többiek vagy már nyugdíjkorhatár vagy nem dolgoznak még nálunk 2 éve. Ez rengeteg munka lenne :( Közben jelentkeztem főiskolára,hogy a jövőben esetleg jobb helyem lehessen és ne itt kelljen dolgoznom,de így esélyem nincs elkezdeni se,nemhogy tanulni. Fogalmam nincs micsináljak. Még gyerekem sincs,azt is szeretnék,de szó szerint a képembe mondta a főnőkőm,hogy ne merjek tervezni az elkövetkezendő 3 évben...pedig rajta vagyunk,csakhát szintén egészségügyi problémák állnak a háttérben,amitől örülünk,ha lesz egyszer gyerekünk.Persze a stressz is biztos közrejátszik.
Legszívesebben felmondanék,de vidékenk élek és erre nem sok lehetőség van.
32/N
Kérlek, mondd, hogy csak szóban foglalkozol emberekkel és írásban nem kommunikálsz hivatalosan senkivel...
Egyébként pedig mondj fel.
Ha felvesznek fősulira, azonnal iratkozz is be és végezd el, mellette diákként dolgozhatsz is.
Amúgy a főnököd egy barom. Ki a ráknak hiszi magát?! Mondj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!