Mit tegyek hogy el tudjak aludni?
Én, ha iszok 1-2 pohár bort alszok tőle mint a bunda.
Elsötétítés. Csend vagy halk monoton zaj. Esetleg alkohol.
Én csináltam éjszakai műszakot és ugyanez volt a gondom. A testem fáradt, de éber voltam. Én munka után kicsit sétáltam, nem rögtön feküdtem le, amikor hazaértem, hanem felcseréltem a nappalt és az éjszakát; mármint, amikor reggel hét volt éán azt este hétnek képzeltem és, mivel este 10-kor szoktam lefeküdni, ezért délelőtt 10-kor feküdtem le.
Reggel hét és délelőtt 10 között pedig csináltam azt, amit este szoktam.
Estleg pár órával lefekvés előtt lehet citromfű teát inni.
Amikor lefekszel, sötétíts be.
Relax, nyugis zene, csend, sötétités. Ihatsz nyugtató teát, és vannak gyógynövényes bogyók is, amik ártalmatlanok, viszont többszáz éves tapasztalaton alapul a hatásosságuk. Szintetikussal ne mérgezd magad, ráadásul minden gyogyszernek van mellékhatása, soknak pont a vezetésre, így elindul az ördögi kör.
Vagy érdemes átgondolni, mi az ami nyomaszt, lehet azokat a dolgokat/problémákat kell megoldani a nyugodt alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!