Mit tegyek, hogy végre normálisan tudjak aludni?
Figyelt kérdés
Mar nagyon hosszú ideje többször felébredek/felijedek este,megesik hogy levegőt alig kapok, a szívem ki akar ugrani..
néha sokáig el sem tudok aludni.. stresszelek, van néhány lelki gondom is, de nem tervezek velük orvoshoz menni. Szoktam relaxálni néha, citromfű vagy egyéb nyugtató teát iszom.. mégis ez van és már nem tudom elképzelni, hogy mit csináljak. Van valakinek ötlete?
2017. okt. 10. 18:30
1/4 anonim válasza:
Ehhez tudni kell hogy hogy állsz az ivással-drogokkal, milyen a munkabeosztásod, mennyit alszol és egyhuzamban -e és hasonlók.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem drogozok,nem iszok, suliba jarok, eddig volt hogy 8 orat aludtam, mostmar egyre kevesebbet.. olyan 5-6.
2017. okt. 10. 18:51
3/4 anonim válasza:
Ne feküdj a hátadon. Este imádkoz az emberiségért.
4/4 anonim válasza:
Elégítsd ki magad (maszturbálj)... Lehet hülyén hangzik, de stresszelni nem fogsz az tuti! Meg valószínűleg, mielőtt elmész nem a problémádra fogsz gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!