Hogyha mindenhol 1-3 év szakmai tapasztalatot várnak el, akkor hogy helyezkedjek el?
Frissdiplomas palyakezdo vagyok (szoftverfejleszto) es 2 honapja prpbalok eljelyezkedni, de sehova sem akarnak felvenni. Legutobbi interjún minden jol ment, szandekosan atlag alatti berigenyt adtam meg, hogy biztosan felvegyenek es arra sem meltattak, hogy visszajelezzenek, hogy nem engem valasztottak.
Teljesen el vagyok keseredve, mert 3,5 evet elszartam az eletembol az egyetemre es az allitolagos munkaerohiany ellenere is nagy mehezsegeim vannak az elhelyezkedessel. Voltak cegek, akik elvileg szivesen latjak a palyakezdoket, de nem vettek fel azzal az indokkal, hogyast valasztottak. Ez egy honapja volt, viszont 2 napja ugyan azt a poziciot ujra meghirdettek. Egyszeruen nincs otletem, hogy hogyan novelhetnem az eselyeimet.
Auto correct miatt bocsi.
#3-as, igen ezen is gondolkodtam mar.
Nem mázlista,de amúgy szakmai gyakorlatod nem volt?
Nem voltál sehol gyakornok?Ezt nem hiszem mivel ma már KÖTELEZŐ.
Mennyire vagy benne a C#-ban?
Mik mennek?
LINQ?
Unit testing?
TDD,BDD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!