Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hamarosan lejár a próbaidőm,...

Hamarosan lejár a próbaidőm, hogyan beszéljen rá a főnökömet, hogy ne rúgjon ki, bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Nagyon megkedveltem a munkát és a főnököt is (akármilyen stílusa van, beleszerettem).
2019. márc. 15. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is minden próbaidőm vége előtt "elkövettem egy szarvashibát". Ne kattogj rajta, nem az a gond, ha egyszer elkövetsz egy hibát, hanem, ha többször elköveted ugyanazt. Amíg mindig új hibákat követsz el, addig egy jó főnök nem szokott kirúgni, kivéve ha teljesen alkalmatlan vagy a munkakörbe.

Viszont szerintem a közvetlen főnököd fog meghosszabbítani (legalábbis ez lenne logikus), ha ő nem vette észre a hibát, akkor szerintem ne agyalj rajta.

2019. márc. 15. 22:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Még agyalok a dolgon 😕, azt sem akarom, hogy leváltson egy másik pozícióra. Két hét álmatlan éjszakák 😔 Kivagyok 😔
2019. márc. 15. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Nyugi! Általában a főnök nem csinálja az, hogy a próbaidőn túl küld el valakit, ha már a próbaidő alatt látja, az illető alkalmatlan.

Ezen ne kattogj, mert csak magadat idegeled ki feleslegesen.

A beosztottnak pedig nem kell bizonygatni, hogy ő igenis alkalmas a munkára; ha a főnök nem talál annak, elküld, ha annak lát, akkor nem.

Kérdező, ha Te elvégzed a munkád, ha hibákat ejtesz, azok is ritkábbak, kissebbek, egy újonctól elfogadhatóak, időben bent vagy, nem szüneten lógsz folyton, nem lépsz le idő, már nem fognak kirúgni.

Plusz, tapasztalat, a főnököknek nagyon nem szimpatikus az önmaga alkalmasságát bizonygató beosztott.

2019. márc. 17. 17:59
 14/14 A kérdező kommentje:
Próféta szóljon belőled, van meg 2 két.
2019. márc. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!