Hamarosan lejár a próbaidőm, hogyan beszéljen rá a főnökömet, hogy ne rúgjon ki, bízzon bennem?
Én is minden próbaidőm vége előtt "elkövettem egy szarvashibát". Ne kattogj rajta, nem az a gond, ha egyszer elkövetsz egy hibát, hanem, ha többször elköveted ugyanazt. Amíg mindig új hibákat követsz el, addig egy jó főnök nem szokott kirúgni, kivéve ha teljesen alkalmatlan vagy a munkakörbe.
Viszont szerintem a közvetlen főnököd fog meghosszabbítani (legalábbis ez lenne logikus), ha ő nem vette észre a hibát, akkor szerintem ne agyalj rajta.
Nyugi! Általában a főnök nem csinálja az, hogy a próbaidőn túl küld el valakit, ha már a próbaidő alatt látja, az illető alkalmatlan.
Ezen ne kattogj, mert csak magadat idegeled ki feleslegesen.
A beosztottnak pedig nem kell bizonygatni, hogy ő igenis alkalmas a munkára; ha a főnök nem talál annak, elküld, ha annak lát, akkor nem.
Kérdező, ha Te elvégzed a munkád, ha hibákat ejtesz, azok is ritkábbak, kissebbek, egy újonctól elfogadhatóak, időben bent vagy, nem szüneten lógsz folyton, nem lépsz le idő, már nem fognak kirúgni.
Plusz, tapasztalat, a főnököknek nagyon nem szimpatikus az önmaga alkalmasságát bizonygató beosztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!