Hamarosan postás leszek és eléggé izgulok. Kérdezhetek párat tapasztalt kézbesítőktől?
Nagyobb falu postása leszek és a következők érdekelnének
-a bicikli alapfelszerelés vagy egy ideig gyalogos postás leszek?
-hogy szoktátok megoldani a kajálást?
-szabad leállni beszélgetni vagy sürgetnek hogy hamar végezzek?
-3 havi időkeretem van.ha a végén nincs meg a megfelelő óraszámom,hogyan pótoltatják?odabenn a postán adnak valami plussz feladatot?
-tényleg kapok gps-t hogy nyomon tudjanak követni?
-persze esőben ki kell menni kézbesíteni de ha akkora a vihar h életveszélyes akkor halasztódik a kézbesítés?
-amíg nincs munkaruhám a saját civil ruháim közül azt veszek fel amit akarok vagy kötelező a zöld póló pl?
bocsi lehet buta kérdéseknek tűnnek,de abszolút új még nekem ez a terület
Ezeket a kérdéseket érdemes lenne feltenned a munkáltatódnak...!
De pár kérdésedre én is tudom a választ:
"szabad leállni beszélgetni vagy sürgetnek hogy hamar végezzek?"
Nem fogsz leállni, mert akkor sem végzel, ha sürgetnének.
Te magad fogsz igyekezni, hogy időben végezz.
"3 havi időkeretem van.ha a végén nincs meg a megfelelő óraszámom,hogyan pótoltatják?odabenn a postán adnak valami plussz feladatot?"
Nem lesz szükséged plusz feladatra, mert anélkül is lesz bőven melód és remélem, nem gondolod, hogy csak a kézbesítés lesz a feladatod....
(Szerinted miért van tele álláshirdetésekkel a posta karrieroldala?!)
Persze lehet, hogy kifogtál egy jó falut, egy jó helyet, mindenesetre sok szerencsét!
Barátnőm postavezető volt.
Náluk alap volt a bicikli, meg volt 2 robogó is.
Kajálni úgy kajáltak a kézbesítők, hogy vagy reggel, még útbaigazította őket, vagy napközben elmajszolták a szendvicset.
Két kézbesítője volt, a had ne mondjam hány helyett, így fingani se volt idejük, nem hogy beszélgetni.
Kézbesítésen kívül nem volt más dolguk. Max a leszámoláskor. Meg mikor a leveleket vitték ki, sorba kellett rendezniük előtte.
Ha embertelen az idő, akkor visszamehetsz a postára, még elvonul a vihar.
Voltak civil ruhásai.
Ennyit tudok, ezeket mesélte barátnőm.
Na meg hogy nem egy leányálom. Pénz az vicc kategória, ennyiér nem kelnék fel. Inkább elmegyek egy gyárba. 8 általánossal, érettségivel adnak 150-200 nettót egyes helyeken.
"Inkább elmegyek egy gyárba. 8 általánossal, érettségivel adnak 150-200 nettót egyes helyeken."
épp egy gyárból menekülök.Mi nem az a hely voltunk ahol 200ezret meglehet keresni.3 műszakban se vitt haza senki 130nál többet.na az a vicc kategória.itt nem minimálbérre leszek bejelentve az már jó,és szeptemberben ha elvégzem a tanfolyamot utána már a bruttó 180.500at muszáj megadniuk.
nekem most pont jól jön mert az érettségi mellé akarok egy szakmát.persze,nem egy leányállom de ahol most vagyok ott már nagyon elég.tönkrement a szemem a tüdőm.nem ajánlom senkinek.
És nem fognak szólni érte hogy leállok beszélgetni? ugye a gps-en látszik ha sokat álldogálok.
elhihetem vajon hogy tényleg beiskoláznak h szakképzett legyek vagy ez csak csalogató duma? azért a 150 helyett csak 180ezerre lennék bejelentve az már önmagában minden nélkül 100 helyett 120 netto.én nagyon ragaszkodni fogok hozzá h elvégezhessem azt a tanfolyamot
Még egy kérdés:Az értékesítés...
a leeendő főnökasszony úgy mondta hogy érdekem hogy ajánljak sorsegyet újságelőfizetést mert ugye mindegyik után jár érte plussz pénz.ezt így mondta.de mi van akkor ha ez a része nem fog túl jól menni?
feltétlen számítsak a lebszásra vagy ez inkább az ablakosokra vonatkozik? esetleg főnökfüggő?
meg még egy kérdés:
ha én hétfőtől péntekig vagyok mivel a szombati magazinkihordást egy másik postás magára vállalta de ő beteg lesz és nekem kell kivinnem akkor az a nap túlórának fog számítani vagy mivel munkanap így nem kötelesek rá fizetni vagy hogy van ez? ha nekem a napi munkaidőm nincs megszabva akkor is jár a heti 2 szabadnap?
" úgy mondta hogy érdekem hogy ajánljak sorsegyet újságelőfizetést mert ugye mindegyik után jár érte plussz pénz.ezt így mondta.de mi van akkor ha ez a része nem fog túl jól menni?"
Hát semmi, akkor nem fog járni mindegyik után sok pénz :D.
Utolsót meg kérdezd a főnököd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!