A postás szakma jó lenne egy inttovetzáltnak?
Figyelt kérdés
Most pincér vagyok nem élvezem a postás szakma jobban feküdne egy introvertált személyiségnek?2017. dec. 30. 20:43
2/19 anonim válasza:
Biztos "feküdne", már ha érted mire gondolok:DDDDD
3/19 anonim válasza:
Szerintem ott is sok ember vesz körül.. meg hát bemész pl. egy társasházba ahol emberek laknak.. Áhh.
5/19 A kérdező kommentje:
Szeretek pesten gyalog sétálni de nem türöm meg magam mellet a kolegákat nem vagyok társasági ember nem szertek velük beszélgetni.Nagy introvertalt vagyok és a dzemélyiség tipusomnak megfelelő munkát szeretném végezni.
2017. dec. 30. 21:03
6/19 anonim válasza:
A postásoknak sokat kell értékesíteniük, a kézbesítőknek is, bár a fővárosban nem tudom mennyire jellemző ez. Szóval introvertáltaknak nem igazán jó, bár pincérként "edzett" lehetsz.
Én is dolgoztam ott, de soha többet.
7/19 anonim válasza:
Nem igazán. Menj inkább éjjeliőrnek.
8/19 A kérdező kommentje:
Éjeli müszakot nem szeretem de én a postás szakmát kimondott introvertált szakmának mondanám mert sokat kell benne egyedül kollega nélkül menni.
2017. dec. 30. 21:23
9/19 anonim válasza:
Ijen hejesirasal nem foggnak allkallmazni.
10/19 anonim válasza:
9-es pontte mondód elöb néz magadba te rakos sivatagi kútya felyű sivatagi hollo, teee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!