Milyen szakma egyeztethető össze a masszázzsal?
Van egy masszőr végzettségem. Állítólag nem is vagyok benne rossz. Szeretnék is ezzel foglalkozni maszekban, de nem teljes állásban.
Azon gondolkodom, hogy van-e olyan szakma, amit értelmesen össze lehet hangolni a masszázzsal. Amit lehet felváltva illetve párhuzamosan végezni a masszázzsal.
A masszázstól egészen eltérő dolgokban gondolkodom.
Nektek milyen ötleteitek vannak?
Remélem, hogy értelmes választ is kapok a kérdésre.
Műköröm építés
Kozmetikus
Gyakorlatilag ugyanabban a helyiségben végezhetnéd, nem kellene két munkahely között ingáznod. A több szakma = több ügyfél, vagy ugyanannak az ügyfélkörnek többféle szolgáltatás = több pénz neked
Köszi a válaszokat. Jókat írtok, csak ennél kicsit bonyolultabb a helyzet.
A szex nem jön szóba, mert párkapcsolatban élek. Ezért még az erotika sem jön szóba. Pedig abban lenne pénz. De az nem is tér el eléggé a masszázstól.
Informatikához nem értek.
Fodrászathoz és egyéb hasonlóhoz nem érzek affinitást, pedig tényleg nagyon logikus.
Az én esetemben szóba jön a szaki. Csőszerelő vagy tapétázó, vagy burkoló vagy hasonló. De azt nehéz összeegyeztetni. Otthagyom a félkész fürdőt, mert megyek masszírozni? Vagy kihagyom a masszőrkuncsaftot, mert burkolom a konyhát? Érdekes.
Ha te hapiból vagy, akkor nem csodálom, hogy a műköröm és kozmetika nem jön be, de:
a férfiak masszázsa mellé tarthatsz nekik fitnes edzést
Ezeken a helyeken oktatják...
Ha csak masszírozok, akkor beosztom, hogy ki jön ekkor és ki akkor. De szerelés ugye nincs mindig. De ha van, akkor egész nap is eltarthat.
De tény, hogy szervezés kérdése.
A fodrászat egyébként nem lett volna hülyeség.
Fittnesz edző sem hülyeség, bár nem én lennék a leghitelesebb edző.
A szervezés kérdésén még agyalok egy sort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!