Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A postás szakma jó lenne egy...

A postás szakma jó lenne egy inttovetzáltnak?

Figyelt kérdés
Most pincér vagyok nem élvezem a postás szakma jobban feküdne egy introvertált személyiségnek?
2017. dec. 30. 20:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi van partyhollo?
2017. dec. 30. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Az oké, de naponta 100 emberhez be kell csöngetni, aláíratni velük az ajánlottat, stb.
2017. dec. 30. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Elado postas bicigli tarto eltort lanc nincsen ara 200 000 forint koszhelo.
2017. dec. 30. 21:38
 14/19 A kérdező kommentje:
De egész más 100 emberhez becsöngetni mint egész nap kollegákal lenni .és egy introveráltnak jobban mene a 100 idegenel lenni 5 percet.mint egész nap társaságba
2017. dec. 30. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem kötelező a kollégákkal beszélgetni. 1-2 szó bőven elég , még jól is jársz vele mert minél többet fecsegsz annál rosszabbul jössz ki a dolgokból.
2017. dec. 31. 01:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha megállod a helyed pincérként akkor nem is vagy introvertált típus.
2017. dec. 31. 01:43
 17/19 anonim ***** válasza:

#16, a kényszer nagy úr. Ha épp éhen akarok pusztulni, akkor bizony beállok a mekibe is.

Kérdező, én úgy tudom, munkaerőhiánnyal küzdenek a postán (nem belsős infó, csak újságban olvastam), szóval menj el, próbáld meg, aztán ha nem tetszik, akkor maximum más állás után nézel.

Nem tudom, mi a végzettséged, de én élveztem, mikor raktárban dolgoztam (ott nem is kellett emberrel beszélni, gép adta a listát, én meg minden tételt egyedül kapkodtam össze), szerettem konyhalánynak lenni, ott meg a krumplik közt voltam egész nap, meg takarítani is jó volt - de ehhez hozzátartozik, hogy főzni és takarítani is szeretek. Azóta befejeztem az iskolát, szellemi munkát végzek, mondanom se kell, ez a legjobb. Általában egyedül dolgozom, egy kicsit kell beszélni az emberekkel (jelenteni a főnöknek, hogy hol tartok, megbeszélni bizonyos munkafolyamatot a többiekkel), de ez mondjuk húsz percet tesz ki az egész napomból.

2017. dec. 31. 02:56
 18/19 anonim ***** válasza:
A pincérkedéssel tuti jobban keresel, ha kapsz borravalót is. A postásnak azért nem nagyon szoktak adni, legfeljebb egy-két nyugdíjas, de azt sem lehet készpénznek venni. Ráadásul télen-nyáron kézbesíteni kell, biciklin kell közlekedned egész nap, akkor is ha viharos szél van és esik az eső vagy tiszta jeges az összes út vagy nyár van és 40 fok van árnyékban... Akkor van csak mázlid, ha csomagot kézbesítesz, mert azok a postások legalább autóval járnak, nem bicajon.
2017. dec. 31. 07:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Olyan hiány van hogy kb akinek van keze lába és 8 általánosa azt felveszik,aztán vagy beválik vagy nem. Sajnos sok hülye értetlen lakossal kell beszélni, szóval nem tökéletes meló ,ha emberrel nem akarsz találkozni. Menj inkább toronydarusnak abban is nagy a hiány.
2017. dec. 31. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!