Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nő vagy férfi? Melyik legyen...

Nő vagy férfi? Melyik legyen inkább a főnököd?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik nemet preferáljátok jobban, ha vezetőről, főnőkről van szó. Kinek a vezetése alatt dolgoztok szívesebben? Én férfi főnökkel jobban kijövök, de ez csak az én személyes tapasztalatom. Légyszíves írjatok nemet is ha lehet! 34/F

2019. márc. 14. 19:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%

Ferfi mindenkepp.

Szerzodeses katona vagyok, egyszer volt noi felettesem... Hat annyiszor eleg is volt.

2019. márc. 14. 20:36
 12/27 anonim ***** válasza:
49%
Egyértelműen férfi.
2019. márc. 14. 20:48
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

Az eddigi legkorrektev főnököm nő volt

A jelenlegi férfi és egy pszichopata állat,de volt jó férfi és flegma női főnököm is

Embere válogatja. Nekem mindegy a neme csak emberséges,korrekt legyen

24/n

2019. márc. 14. 20:49
 14/27 Vree ***** válasza:
47%

Férfi, de leginkább azért, mert szintén férfiként úgy érzem, tőlük több empátiát, megértést kapok. Nőknél gyakoribb nálam, hogy nem olyan jó a kommunikáció, túl keményen jön csak az elvárás és az értetlenség, ha valami nem úgy történik, ahogy meglett adva. Én kevésbé bírom az efféle “katonás” rendet. Férfi főnökkel ha valami probléma merült fel, egyszerűen megbeszéltük hogy miért, hogyan fogjuk innentől korrigálni és kész. Persze ezel általánosságok, volt nekem is jó és nehezenműködős férfi és női főnököm, kollégám is.

A valóban nagyon magas pozícióban működő női főnökeim amúgy rendszerint felvettek egy nagyon “elférfiasodott” stílust, ami segítette a hatékonyságukat, nagyon máshoz, megengedőbben, célorientáltabban álltak a dolgokhoz, mint a női középvezetők.

Nem tudom, ha lány lennék, mit preferálnék. Lehet, hogy jobban megértenének a női főnökök, lehet hogy rivalizálnának. De könnyen el tudom képzelni, hogy ott is a saját nememet preferálnám. (Átlagban, persze.)

2019. márc. 14. 21:20
 15/27 anonim ***** válasza:
83%

Nem tök mindegy?

A lényeg, hogy jó főnök legyen.

2019. márc. 14. 21:22
 16/27 anonim ***** válasza:
32%

Ha lehet inkább férfi legyen a főnököm és sose legyen mögöttem dirigáljon stb. Eddig még szerencsém volt, mert vállalkozókat kaptam főnöknek, folyamatosan úton vannak(volt) valamerre.

Hónapban egyszer vagy kétszer találkozok(tam) velük(vele). :) Végzem a dolgom és ő is végzi a saját dolgát(munkáját) mindenki heppi. (Férfi)

2019. márc. 15. 14:25
 17/27 anonim ***** válasza:
90%

Nekem teljesen mindegy, mindkettőből volt már nagyon rendes főnököm és pszichopata állat is.

Viszont az ilyen kérdés hajlamos vonzani a "nő vagyok, de gyorsan benyalok a férfiaknak" típust, ezen mindig röhögök :D

2019. márc. 16. 01:06
 18/27 anonim ***** válasza:
59%

Férfi.

Női főnök is megvolt, isten ments!

2019. máj. 14. 17:19
 19/27 anonim ***** válasza:
50%
A nők egyébként még jobban rühellik a női főnököt, és a női kollégákat, mint a férfiak.
2019. máj. 14. 17:21
 20/27 anonim ***** válasza:
49%

Nekem mindegy amíg normálisan viselkedik.

Viszont, hogy a középiskolai töri tanáromat idézzem (aki nő): a nőkből nem lesznek jó vezetők, főnökök a féltékenység miatt.

2019. jún. 6. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!