Kis cégnél férfi főnöknek nem illenék nőnapon köszönteni az alig néhány női alkalmazottat?
Kis cég össz tizenpár fő, ebből 5 nő.
A férfi főnöknek nem illenék köszönteni az alig néhány női alkalmazottat nőnapon?
Nem nagy ajándékkal csak apró figyelmességgel, 1 szál virág, 1 üdvözlőkártya ilyesmi? Tán nem jutna szegényházba a főnök emiatt?
Nem ez lenne az alap ha már a fizetéssel olyan "jól megbecsüli" a női alkalmazottait (=minimálbér)?
"mint a férfi alkalmazottaknak ugyanabban a munkakörben."
Rosszul fogalmaztam valóban, a ffiak is annyit keresnek itt mint a nők (minbér) ők is keményen meg vannak becsülve
"Szerintem ennyi pont elég"
Már mi a pont elég? a nulla a semmi? A minimálbér az pont elég vagy mi az elég?
Én viszonoznàm a kedvességet azzal, hogy új munkát keresnék. Nevetséges, hogy minimálbért fizetnek.
Amúgy a nő napra visszatèrve, jobb helyeken illik egy kis aprósággal kedveskedni.
Ahol megbecsul a főnök, ott alapból nem minimálbért ad és gondol az alkalmakra.
"Idióta ünnep"
ezzel maximálisan eygetértek de ez nem a kérdésemre a válasz hanem mellébeszélés terelés.
Az is idiótaság hogy reggel "jó reggeltet" köszönök miközben dehogy kívánok én bármiben is jót bizonyos embereknek (sőt) de mégis ezt köszönök mert nem akarom hogy tajparasztnak nézzenek.
Mi köze a minimálbérnek a nőnaphoz?
Ennyiből nem lehet megmondani, hogy a minimálbéres fizetésed a munkához képest sok vagy kevés-e.
A virágot pedig nem a főnök veszi, hanem a főnök adja a cég nevében. Jobb helyeken
De gyanús nekem, hogy ez csak Balázsína újabb agyszüleménye
"A virágot pedig nem a főnök veszi, hanem a főnök adja a cég nevében. J"
AZ ajándékozott szempontjából ez mindegy, kap vagy nem kap ez a lényeg.
" fizetésed a munkához képest sok vagy kevés-e."
Még a végén kiderül hogy még a minbér is sok az ittenieknek igaz-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!