Néhány férfi miért olyan éretlen, mint a zöld alma?
Annyi a lényeg, hogy ma beszélgettem itt egy 24 évessel, aki rajtam keresztül akart megismerni 14 éves lányokat.
És mégcsak nem is annyira fejletteket... Oké, hogy vonzóak, de legyen már eszünk!
16/F-ként nekem még 3 év is soknak tűnik, nemhogy 10, vagy akár több... Szerintem szánalmas.
És a lányok többsége az ilyen ”férfiakra” bukik.
Nem vagyok féltékeny, van esélyem a lányoknál, csak egyszerűen szánalmasnak tartom azt a faszit, aki 20+-osan 14 évesekkel ismerkedik.
A szimpla szexet sem tartom okénak... Az is undorító.
Ennyi erővel én is dughatnék 12 évesekkel!
14 évesen 18-nak néznek ki és már érettek... Persze.
Ez a felfogás egyszerűen olyan éretlen viselkedésre vall, nem csoda, hogy csak a 14 éveseknél van esélyük.
lehet,téged is szeretett volna megismerni :D
amúgy meg egy 24 éves nem mer 14 évessel kikezdeni és egy 16 éves fiú segítségét kéri , ott már komoly problémák vannak és nem csak szimpla éretlenség.
Az olyan férfiakra jellemző ezt, akik 14-18 évesen nem élték ki magukat ilyen csajozási szempontból és leragadtak azon a szinten.
#1 Nekem is ez jutott az eszembe.
#2 14 év a beleegyezési korhatár, szóval nem büntethető... Sajnos.
USAban már akkor valószínűleg börtön büntetés lenne belőle ha a lány 17 :) Itthon mindez legalális, akár a 14 éves barátnői, de az, hogy legális nem jelenti, hogy helyes is.
Én 21 éves vagyok és így tartom undorítónak.
#4 Inkább téged b@$ztak el... De rendesen!
Az első kettőt meg gondolom azok az ”ember fajták” pontozták le, akikről a kérdésben is szó volt.
#7 Mi a f@xért nem lehet azt megérteni, hogy nem az számít, hogy mennyinek néz ki a lány és, hogy hogyan öltözködik, viselkedik, hanem az, hogy valóban mennyi? Hmm? Képzeld, attól még, hogy 14 évesen b@$zni akar, még csak egy hülye, naív, kíváncsi gyerek és ezt kihasználni akkora fogyatékosságra vall, hogy az már nem igaz!!!
Mi a t@k@mért nem tudjátok felfogni ezt azzal az aprócska agyatokkal?!?!
Hmm... Egy dohányzó embert egy tinilányokkal szexelőhöz hasonlítani... Tök jó hasonlat... Tényleg!
Mint ez a ”friss kenyeres” duma, hogy ”Melyik kenyér a jobb? A friss, vagy ami már napok óta ott áll a polcon?”...
Ehhez sem kellett sok ész...
Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy ”Melyik a jobb? A piros alma(Hogy értsd: Érett), vagy a zöld alma(Értsd: Éretlen)?”
Na ugye, hogy ugye?
Két olyan embert próbálsz összehasonlítani, akiket egyáltalán nem lehet.
De egy kaját és egy érző emberi lényt összehasonlítani... Na ahhoz már tényleg gratulálok egyeseknek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!