Mindig zavarba hoznak a kollégáim és már nagyon nehezen viselem. Mit tudnék tenni ellene?
Egy normális világban nem neked kéne alkalmazkodnod, hanem nekik kéne rohadt gyorsan befejezni a zaklatást. Szólj nekik, hogy álljanak le, és ha folytatják tovább, akkor szólj a főnöknek. Olvass utána a jogban, akár utalhatsz is rá, hogy ezért be is perelhetnéd őket.
Én tuti elmagyaráznám nekik, nem is túl finoman, hogy hogyan kell viselkedni egy munkahelyen. De ez nem várható el mindenkitől, egy csomóan egyszerűen túl félénkek/fiatalok/tapasztalatlanok ehhez, és ez is teljesen rendben van! Ami nincs rendben, az a bunkóság!
Fordítsd ellenük a mondtataikat "visszanyal a fagyi" szituval.
Sőt a gerinctelenebbeket meg is alázhatod, ha megnyugszol s összeszeded szavaidat.
Egy idő után belejössz s úgy lepattintod őket, mint a feléd repülő labdát a földnek.
Vagy értelmesebb munka/munkakör.
Nekem is így kezdődött a nagybetűs élet, aljanép közt kellett elviselni pár hónapot, de nem hagytam magam.
Idővel pedig haladtam saját vállalkozásomban, ahova 2 barátomat bevettem - jobb hangulat, senki nem dirigál, nem kell olyan embereket eltűrni kiknek a mentalitási szintje a béka segge alatt.
Idő beosztás nincs, csak annyi, hogy az adott megrendelések legyenek meg s onnan pihi/család.
Törekedj a jobbra s idővel hagyd hátra azokat ott ahol vannak, kik haladni nem tudnak/tudtak az életben.
(gondolom nálad is van 30-65 éves emberek)
A pasik zöme hűtlen, nőkre tapadó alpári po:cs...
Engem így is meg-megtalál valami degenerált pasi pl boltba menet stb.
Lassan 30leszek, de kinézek max 18-nak s azt hiszik a kicsi kislány szótlanul tűrni fog 😂 dehogy, vannak olyanok kiket a sárga földig pár mondattal le kell alázni, mert egy alap illemet se tud embertársa fele betartani.
Igen, nem tudsz mit csinálni, meg kell őket alázni bárhogy. Én pont ezért megyek olyan helyre dolgozni vagyis mennék ahol nincsenek nők, engem zavar ha ilyet hallok és ilyen módon bántják a nőket, mert az iéyen "férfiakat" biztosan megverném, ahol meg csak mi skacok dolgozunk max. van 5 mesztelelen hölgy poszter, és nincs kin kiélni magukat.
24/f
Egy fiatal csinos nőnek mindig nehéz kezdetben olyan munkahelyen, ahol sok férfi is van, mert köztudottan nem tudnak viselkedni ilyen téren. Ha látják egy Nő-n , hogy tartása van és határozott, nem igen piszkálják . Lehet Neked is erre van szükséged, hogy megtanuld távolságtartóan kezelni az ilyesféle kellemetlen alakokat/helyzeteket.
Kitartást, semmiképp ne hagyd, hogy tiszteletlenek legyenek Veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!