Paleo diétám miatt kiutáltak és rugattak ki a kollégáim a munkahelyemről. Szerintetek miért zavarta ez őket ennyire? Nektek sem szimpatikusak az ilyen diétát folytató emberek?
Figyelt kérdés
Mivel sok ennivalótól nagyon komoly hasfájásaim vannak,ezért tértem át a paleo diétára,ami jelentős javulást hozott a hétköznapjaimba.Az orvosi kivizsgálásaim folyamatban vannak még. Mikor elkezdtem dolgozni egy cégnél, ahol kb 20 másik ember volt, és szokás volt együtt ebédelni, kifőzdékbe járni, akkor rövid időn belül problémákba ütköztem. Kezdetben elmentem velük,de egész nap fájt a hasam a kifőzdékben kapható ennivalóktól.Utána már magamnak vittem ebédet,ha pedig nem volt időm főzni, elmentem egyedül olyan helyekre, ahol tudtam venni olyan ebédet,amitől nem fáj a hasam. Hamar elkezdődtek a csesztetések, mellettem beszélték,hogy milyen hülye vagyok a diétám miatt. Egy idő után,ha vittem ennivalót,akkor sem velük ettem,mert feltűnően mindig a kajámmal foglalkoztak, és megjegyzéseket fűztek hozzá,így még jobban nem tudtam beilleszkedni. Ennek ellenére törekedtem barátságosnak lenni,de nagyon furán jött ki,hogy nem ettem,és mentem velük soha sehová,a helyzet eldurvult, és a vége az lett,hogy kiutáltak és kirúgattak a főnökkel egy mondva csinált ügy miatt.2019. febr. 2. 17:30
1/21 anonim válasza:
Bocs, de miket eszel, hogy ennyire zavarja a többieket?
2/21 anonim válasza:
És? Szívességet tettek. Így van időd új és jobb helyet keresni, meg nem kell kilépő papírokra, és felmondási időre várni. És addig se kell ilyen kicsinyes hülyékkel foglalkoznod. Egyszer engem is tettek ki hasonló alattomos módon, pont azért mert nem tudtam beilleszkedni. Örültem neki.
3/21 A kérdező kommentje:
hát akkoriban reggelire magvakat és gyümölcsöt, ebédre sülthúst zöldségkörettel, leveseket. Egyszer-kétszer bevittem sült lazacot,azon nagyon kiakadtak.
2019. febr. 2. 17:36
4/21 anonim válasza:
Nem mondtad nekik, hogy egy csomó mindenre allergiás vagy, és ezért kivizsgálásra is jársz? De még ha nem is mondtad volna, igen bunkó dolognak tartom ezt a kedves kollégáktól.
5/21 anonim válasza:
Sült lazacon kiakadtak? Én max. a nyálamat csorgatnám... Esetleg nem lehet, hogy irigyek?
6/21 anonim válasza:
Arra gyanakszom, hogy más ok miatt voltál unszimpatikus neki, nem a paleo miatt. Ugyan már - kinek mi köze ahhoz, hogy mit eszem? Hát a hal... (bizony - szagíthatott az irodában...)
7/21 A kérdező kommentje:
Sajnos elég sok kárt tudnak okozni, mert ha egy következő munkaadóm megkérdezné a volt főnököm véleményét,biztos sok hazugságot mondana rólam a munkatársaim manipulálásai miatt.Sajnos a szakmámban sokszor megkérdezik a volt munkaadókat.Ráadásul sok pénzt is vesztettem a kirúgás miatt,míg új helyett találtam. És még ez után is zaklattak.
2019. febr. 2. 17:41
8/21 anonim válasza:
Kétlem, hogy az étrended miatt lenne.
9/21 anonim válasza:
Eléggé divatos manapság mindenféle diétát tartani. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem emiatt utáltak ki.
10/21 anonim válasza:
Mennyire nyomattad verbálisan a (volt) kollégáidnak az igazadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!