Paleo diétám miatt kiutáltak és rugattak ki a kollégáim a munkahelyemről. Szerintetek miért zavarta ez őket ennyire? Nektek sem szimpatikusak az ilyen diétát folytató emberek?
Szerintem NEM a diétád miatt volt problémájuk veled, hanem valami mással. Esetleg öket is "téríteni" akartad erre az étrendre, vagy hasonló.
Másrészt nem értem, ha neked a hús plusz zöldségkörítés az, amit meg tudsz enni, azt bármilyen étkeztetö helyen meg tudod oldani.
Mellékesen ha lazacot - vagy bármilyen más halat - eszel a munkahelyen, akkor érthetö, hogy nem lelkesek miatta, mert annnak nagyony erös szaga van!
Szóval nem a diéta a gond, hanem vagy a munkamódszered, vagy az általános hozzáállásod, vagy az, hogy túl eröszakosan reklámoztad az étrendet!
Én vegán vagyok, ami sokkal nehezebben megoldható rendszer, és se nincs gondom azzal, hogy a munkatársakkal is megyek enni, se nem akarnak emiatt kirugatni.
Persze a kírúgás más események miatt következett be, de úgy érzem,hogy ez a különbözőségem indította el a lavinát. Valahogy minta az emberek nem szeretnék ha van a csoportban 1-2 nagyon különböző ember. Amúgy több embert is kiutáltak, mindig soron volt valaki,akit lehetett csesztetni.
Én csak arra lennék kíváncsi,hogy ha meghaljátok,hogy valaki paleózik,elítélitek-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!