Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkaszerződésbe belefogla...

Egy munkaszerződésbe belefoglalhatják azt, hogy a szabadnapjaimon is behívható vagyok?

Figyelt kérdés

Nem Balázska vagyok! Komoly a kérdés.

Hamarosan kezdek egy új munkahelyen. A szabadnapoknál az áll, hogy ha nem is vagyok beosztva egy adott napra, szükség esetén akkor is behívható vagyok. (Vendéglátóipar, heti öt nap munka, a szabadnapok hetente változóak.) Ha valami konkrét elfoglaltságom van, vagy bármi egyéb, ami amiatt azokat a napokat fixen szabadnak szeretném, akkor azt jeleznem kell. No de mi történik akkor, hogy ha nem jelzem, valami spontán program adódik, és akkor felhívnak, hogy be kellene mégis mennem, és én nem megyek?

2019. márc. 7. 12:46
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nem rosszindulatból írom, de nagyon myakatekerten közelíted meg a kérdést. De te tudod! Sok sikert.
2019. márc. 10. 12:45
 32/32 A kérdező kommentje:
31: Semmi nyakatekert nincs abban, hogy kíváncsi vagyok mások tapasztalataira.
2019. márc. 10. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!