A bosszú nem megoldás, de nem vagyok képes megbocsátani. Mit csináljak?
Sajnos hosszú hónapokra keresőképtelenné váltam. Mondhatjuk úgyis ,hogy részben 1 ember miatt. Viszont anyagilag is tönkrementem,talán jövőhónapra felépülök...
Viszont úgy érzem törlesztenem kéne,valamilyen formában.
Azt nem fejteném ki,hogy mit forgatok a fejemben....
Saját magadat tetted ilyenné, a másiknak semmi köze nem volt hozzá.
Elveszítetted az állásodat, és? Hozzáfogtál azonnal állást keresni?
De ha baleset ért, és miatta, akkor rendőrség, táppénz..stb. ha tudod bizonyítani, hogy ő okozta a balesetet.
Saját magad miatt bocsáss meg neki, mert a rossz érzések téged fognak felőrölni és megbetegíteni. Ő vígan él, míg te saját magadat teszed tönkre. Megéri ez? Nem.
Igen,lenyomorodtam "átmenetileg".
TB-ből asszed tudok mindent finanszírozni?
Egy munkahely miatt sem érdemes olyat tenni, amit később megbánnál. Manapság tényleg könnyű új állást találni, nem éri meg kockáztatnod.
Nem tudom, hogy mit tett veled a munkatársad, hogyan szúrt ki veled, de gondolj arra hogy ha szerencséd van, talán soha többé nem látjátok egymást.
Én ezért vagyok mindig távolságtartó a kollégáimmal. Ha esetleg valami rosszra fordul, semmit sem tudnak ellenem tenni, nem ismerik a magánéletem. Ha pedig kirúgatnak, a mai munkaerő hiányban ez nekik nagyobb érvágás lenne.
Úgy, hogy nem szeretnéd kifejteni se azt, hogy a kolléga mit tett, se azt, hogy Te hogyan állnál bosszút, szerintem valami komoly dologról lehet szó és arra kérlek, ne tedd! Főleg, ha olyan, aminek jogi következménye is lehet.
Szerintem a bosszú nem megoldás semmire; az életetünket úgy kell alakítani (nem csak a munka, de minden téren), hogy nekünk hogyan lehetne jó, hogyan elégíthetjük ki a szükségleteinket, hogyan finanszírozzuk a tetőt a fekjünk felett, hogy olyan munkát végezzünk amit bírunk stb. és nem a körülöttünk élők.
Másrészt azzal, hoigy hergeled magad, ahogy írta az egyik válaszoló, csak magadnak ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!