Ez megoldás lehet egy rossz vezetés ellen?
Na az ilyen felfogás miatt nem fognak össze az emberek. Utálom az ilyet!
Ha egyszerre és tényleg mindenki (pl valaki csokorba szedi az összeset és akkor nem az van hogy a 45ből valóban csak 3 adja be, mert a többi beszari) akkor azzal igenis lehet nyomást gyakorolni a vezetésre és ha hivatal, akkor van a ti vezetőiteknek is főnökük, hozzájuk is lehet fordulni, hogy mi a gondotok.
Tapasztaltam már én is, hogy a tömegnek hatalma van, amit a főnökök igenis komolyan vesznek. Kétszer személyesen (nem volt szakszervezet és senki a hátunk mögött), meg a mostani helyemen is hallottam pár régi történetet. (úgy régi, hogy még nem voltam ott mikor történt és nem úgy, hogy már irreleváns)
Szóval ha így érzitek, tegyétek meg de figyelmeztetlek, amíg valami csak ötlet, az embereknek nagy a mellényük. Abban a pillanatban, hogy lépsz felé, eltűnnek a hátad mögül mert a legtöbb ember olyan gyáva, mint az itteni hozzászólók többsége. Szóval csak okosan!
Más az, hogy aztán lehet, utólag és óvatosan, de eltávolítják az agresszort, azt, aki megszervezte a dolgot. Ez előfordulhat. De mindenkit nem fognak bántani később se. Szerintem ettől még megérheti. Én se féltem sose ügyek élére állni, csak a végére mikor tettem volna az első lépést, mindenki eltűnt. Gyávákért sose szabad kiállni, de sorstársakért (akik követnek is) igen.
Ilyenekre találták ki a sztrájkot, meg vannak a torvenyi keretei elöirasai is.
Minek felmondani?
Vagy tomeges panaszlevél.
Munkaugyi birosag.
Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!