Ez megoldás lehet egy rossz vezetés ellen?
"Nem érdemes forradalmárt játszani a munkahelyeden. "
Csak egyet tudok érteni. A filmekben van az, hogy ha valakivel elbánnak, a többi kolléga feláll és szembeszáll a vezetőséggel ILLETVE, ha nem tetszik a rendszer, akkor egy forradalmárral az élükön szembemennek a főnökséggel.
A való életben, ha valakivel csúnyán kitolnak, a többi kolléga meglapul, gondolván "jaj, de jó, hogy nem én voltam", illetve, ha tarthatatlan a helyzet a munkahelyen, mindenki sunyiban új állás után keres, ha még nem a kibírhatatlan kategóriában van a rossz állapot, akkor keserű szájízzel, de elvannak valahogy; ha szóba kerül, akkor hevesen bólogatnak egymás között... de nem fognak egy lázadó oldalára állni.
Csupán azért, mert kell az a csekély fizu, amit kézhez kapnak és nem merik megkockáztatni az állás elveszítését.
Tudod te egyáltalán mi az a munkaerőhiány. Megnyugtatlak, téged személy szerint nem fog kifejezetten érinteni, mert a piac beszabályozza.
És tudod ezért van kapitalizmus! Oda mész ahova akarsz. De elég nagy felelőtlenség felmondani úgy, hogy nincs új munkahelyed.
Nekem eléggé olyan szagúnak tűnik a történet hogy meg akarnak szabadulni minél több embertől, akár az egész részlegtől, de nem akarnak nekik felmondani, hanem addig szívatnak míg felmondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!