Melyik a humánusabb megoldás?
Egy kb. 10 tanyából álló szórványtelepülésen lakom. Egyetlen egy szomszédom van akivel ki nem állhatjuk egymást. Üzemel a környéken egy zugkocsma, természetesen feketén. Oda jár a szomszédom is illetve a helyi közmunkások krémje. Arra gondoltam, hogy úgy állok bosszút a szomszédomon, hogy bezáratom a kocsmát. Egyik megoldásként arra gondoltam, hogy mikor mindenki ott van megfogok egy baseball ütőt, bemegyek oda és megverek mindenkit majd szétverem a berendezést. A másik megoldásként azt találtam ki, hogy oda küldöm a NAV-ot, egy autópálya lehajtó közvetlen közelében van.
Melyik a jobb megoldás?
ha nem akarsz testisértésért csücsülni, vagy jobb esetben felfüggesztettet akkor:
névtelen bejelentés a rendőrségen/NAV-nál
mindig az egyszerűbb és az egyenesebb megoldás a jobb.
amúgy ebből csinálhatnál pénzt is.
bemész,kiosztasz pár komolyabb maflást,hogy leessen nekik kivel állnak szemben,utána pedig vázolod,hogy heti védelmi pénz kell fizetni neked.
a navos patkányokat meg nem érdemli meg senki,az nagyon ocsmány és sunyi dolog lenne.
Ha a szomszédod üzemelteti akkor NAV.
De ha csak odajár iszogatni, akkor semmit.
Ez esetben találj ki valamit amivel borsot törhetsz az orra alá, de nem keveredsz rendőrségi ügybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!