Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy a francba lehet ezt...

Hogy a francba lehet ezt kibirni épp ésszel hogy nem adnak nekem munkàt sehol?

Figyelt kérdés
Még gyàrba se betanitott munkàt. Hogy lehetséges ez?? Mi csinàljak?? Okos se vagyok. Pénzem sincs sok pedig kellenne nagyon. Meg igy csak megbolondulok, leépülök. Meg ez nem élet, nem élem az életem. F

2019. febr. 26. 10:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igazából a foghatóakat. Egy kövér tohonya cigányt miért vesznek fel, engem meg nyelvtudással, érettségivel, 3 szakmával miért nem? Mert nekik jól van az a fizetés, azok a körülmények, és úgy táncolnak, ahogy a kisfőnök fütyül. Dolgoztam már olyan gyárban, ahol olyan szinten viselkedtek az emberrel, hogy szerintem egy Bangladesi gyerek rabszolga tartó csak tanulhatna tőlük.
2019. febr. 26. 12:26
 12/17 Dongaben ***** válasza:

Ok.

Minden cégnél ez úgy működik, hogy azonos beosztásban a bér is azonos. A külföldiek ugyanannyit kapnak, mint a Magyarországiak. De nekik ez olyan, mint nekünk Anglia...pl.

Hogy nem vesznek fel... Ott már valami hiba nálad lehet, mert sosem volt ennyire hiány betanított munkára, mint mostanában.

Az állásinterjún, hogy derül ki, hogy valaki "nagyszájú"? Azt hiszem, hogy az ilyet éppen, hogy elkerülné egy gyár...

Keress tovább a NET-en, hátha találsz neked megfelelő helyt.

2019. febr. 26. 12:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Valallj szexet penzert
2019. febr. 26. 17:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homoszexualis. Noknek meg ingyen se kellek nemhogy penzert.
2019. febr. 26. 18:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Kérdező! Meg mindenki.

Hasonló helyzetben vagyok én is, minimális megszakításokkal 2 éve nem találok munkát. Reménytelen, feladtam. Én is teljesen leépültem, depressziós vagyok, életem nincs. - Vidéki vagyok. Középfokú végzettségem van, emelt érettségim. Én csak "átmenetileg" akartam dolgozni, hogy legyen pénzem pesti albérletre. Aztán különböző körülmények miatt tartós munkanélküli lettem.

Az egyik kommentelőnek meg rohadtul nincsen igaza az ukránokkal kapcsolatban, ment is a piros jelecske!

Volt szerencsém megtapasztalni ezeket az ukrán "csimpánzokat", és elárulom neked, hogy nem azért hoznak ukránokat dolgozni, mert a "magyar lusta és nem dolgozik". Őket azért hozzák ide, mert (még) hülyére tudják venni őket, magyarul kihasználni, mert egy ukrán kevesebb pénzért megcsinálja azt, amit a magyar. Rohadtul nem munkaerőhiány van, hanem a valóság az, hogy nem akarják a (zömmel multik) megadni a több bért a magyarnak, így helyettesítik őket ukránokkal. Semmi más ez az "ukrán story" mint egyszerű bérletörés. Azt, meg a saját bőrömön tapasztaltam egy gyárban, hogy inkább kirúgják a magyart, ha van helyette -olcsóbban- ukrán. Pedig ebbe a gyárba kórház után mentem, még munka előtt, oktatáson azt hittem meghalok, de maradtam, mert akartam dolgozni. Másik gyárból meg azért rúgtak ki, mert nem volt megrendelésük, nem kellett ember nekik, pedig műszerésznek tanultam be!

A környéken meg a megyében kb. minden lehetőséget megpróbáltam, és semmi. Általában sehonnan se válaszolnak, nem hogy alkalmaznának. Már próbálkoztam "országos" viszonylatban is gyárakkal. Volt nem is egy olyan hirdetés, ahol ígértek hazalátogatási kedvezményt, munkásszállást, ilyen olyan béreket, meg túlóralehetőséget, bónusz. Írtam, gondoltam tényleg kell nekik a munkaerő. Eredmény? Semmi. Nem is válaszoltak! De tudom, munkakerülő, ingyenélő, meg lusta szemét vagyok a többség szemében, hiszen "az nem dolgozik, aki nem akar!" :) De ezek az ítéletek, itt gyakorin meg a környezetemben -már- nem hatnak meg túlságosan, mert emailek meg előzmények bizonyítják, hogy keményen rajta voltam a munka témán. Azonban már nem keresek, mert nincs értelme az egésznek.

De hogy a megoldásról is írjak, kérdező, meg többiek, egy szó: tanulás. Én egyetemet szeretnék végezni, mert tapasztaltam keményen, hogy milyen kilátástalanság meg gerinctelenség van.

Kérdező, írtad nincs érettségid, én azt mondom érettségizz le, és menj egyetemre. Egy "büfé" szak is papír, és felsőfokú végzettséggel megnyílik sok ajtó.

Kitartás! A lepontozó nemakarszdolgzni kommentelők meg * !

2019. febr. 26. 22:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy miért nem veszik fel egy gyárba az embert annak több oka lehet.

Saját példám:

Én vidéki vagyok, felénk nincs munkaerőhiány. Vajon a helyi embert veszik fel droid munkára vagy engem a vidékit?

Másik meg hogy érettségi mellett több szakmám van amik nem virágkötős kategóriájúak és 30 éves. Vajon 8 általánost vagy sima érettségis embert vesznek fel avagy engem?

Itt elárulom miért nem engem. Mert tőlem azért "félnek" hogy majd lelépek a komolyabb szakmájaim egyikébe rövid időn belül. Csak egy a bibi a ebbe a városba azokkal se érek semmit gyakorlat nélkül...

2019. febr. 27. 00:25
 17/17 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok
2019. febr. 27. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!