Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet megszokni a rosszin...

Hogy lehet megszokni a rosszindulatú embereket?

Figyelt kérdés
Napi szinten kibeszélnek mindenkit, nyilván engem is - miközben szemtől szemben kedvesek - nem tudok azonosulni ezekkel a dolgokkal.
2019. febr. 22. 23:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 2 év alatt sem tudtam megszokni!

Annyira depresszív a hangulat már a munkanap elején, erre rájöttek a napi borzalmak a kolléganőktől.. azt hittem, megszokom. Aztán lassan, de rájöttem, hogy ez nem jó így, mert lelkemet mérgezik, pedig elég karakán, magabiztos nő vagyok, de 6 nővel együtt dolgozni majdnem hogy lehetetlen. Amikor megérett a döntés, elkezdtem szórni az önéletrajzomag, rá 2 hétre interjú, másnap értesítettek, hogy enyém az állás. Szerencsére már a felmondási időmet töltöm.

Én azt mondom, hogy ha nem muszáj, akkor keresgélj. Ha te nem vagy az, mint azok az emberek, akikkel azonosulni kellene, akkor meg kell lépni, mielőtt rámész. A stressz sok testi gond okozója, nálam is közrejátszott egy ilyen, és ez már nem fog elmúlni, csak szinten tartható.

2019. febr. 24. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!