Hogyan tudnám észre se venni az ilyen rosszindulatú szánalmas embereket, mint az osztálytársam?
Figyelt kérdés
első középiskolás lány vagyok,egy fiú az osztályban napi szinten megaláz,megbánt..kezdve onnan hogy lökdös huzgálja a hajam,rudgos,folytatva hogy mások előtt csúnyáz le,azt állítja push up-ot hordok, és ezt mindd ok nélkül..minden nap sírva kell hazamennem,és hányni is szoktam.2015. nov. 24. 11:04
1/6 anonim válasza:
Hát mondjuk szedd már össze magad és ahelyett hogy játszod az áldozatot, sírsz meg minden... vágd a falnak párszor az idiótát, karmolj a fejére valami szép mintát (de akkor amikor más nem látja), majd megtanulja hogy ne kezdjen veled. Ha hagyod magad akkor mindig bántani fognak, nem csak suliban, mindig, egész életedben mindenhol.
2/6 anonim válasza:
Biztos,h semmi okot sem tudsz rá? Lehet,h valakinek ezzel imponál, h másokat bánt. A többi osztálytársad mit szól mindehhez? Még az is lehet,h nagyon gyerek, és így udvarol, de ezt kétlem, az inkább általános alsóban és oviban lenne. Gondolom kiszemelte a gyenge láncszemet, akit bánthat.
3/6 anonim válasza:
Lehet tetszel neki :-D Eléggé gyerekes ez egy középiskolában.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot :) mostmár tényleg nemhagyom magam. tényleg semmi oka sincs,dehát kit piszkáljon ha egyedüli lány vagyok az osztályban? mellesleg előtte ülök és órán szokott lökdösni,csupálni a hajamat stb. nemtudom hogy ettől nagyobbnak érzi magát? hogy egy lányt piszkál? az összes többi fiúval jól kijövök
2015. nov. 24. 11:22
5/6 anonim válasza:
Szolj szülőknek, ofőnek, igagatónak.
Ha bánt, szol valakinek fenyítsebe sulija után vagy bassz le neki egyet te.
Ha ennyire negatív valaki, mi okból adsz véleményére? Na ugye. Milyen egyszerü leszharni.
6/6 A kérdező kommentje:
igazad van :)
2015. nov. 24. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!