Hogy lehet megszokni a rosszindulatú embereket?
Kedves Kérdező!
Ha csak megszokni szeretnéd őket, hát hajrá, marha nehéz dolgod lesz. ;-)
A rosszindulatú emberek is emberek - és valamiért csinálják, hogy rosszindulatúak. Ha rájössz, mi az oka, LEHET, hogy tudsz ellene tenni. És akkor a barátja leszel, aki jó hatással van rá. Kivéve, ha nem tudsz tenni ellene, mert már annyira berögzötten rosszindulatú. Az ilyeneket egyszerűen meg se hallgasd. Ha valakivel beszélsz róluk, sose mondd ki a nevüket, csak mondj valami olyat, amitől sajnálni kezdik őket. Ettől egy tutujgató légkör kezd kialakulni körülöttük, és elkezdenek magukkal foglalkozni, nem veled.
Több kipróbált ötletem nincs. Nem kellett még. ;-)
Köszönöm szépen, elgondolkodom a javaslatokon.
Az a helyzet, hogy a munkatársaimról van szó, és mint írtam is, az a fő gond, hogy nem a szemembe mondják amikor valami rosszat mondanak rólam, illetve nyilván nekem meg másokat szidnak. Ez a tipikus aki éppen nincs ott.
Én barátságos vagyok abszolút, ezzel nem lenne gond, csak amikor a fülembe jut, hogy engem ugyanúgy kibeszélnek, akkor valahogy nincs kedvem barátságosnak lenni.
Én egyenes ember vagyok, akire mosolygok az őszinte is, nincsenek allűrjeim. Azt hiszem épp ez lehet idegesítő, hogy nem szállok be a mások lejáratásába, így nincs meg a közös fő téma...ja és közbe is szoktam szólni, hogy megvédjem azt akit éppen bántanak...
Menjek szembe mindenkivel egy emberként? Azért a munkám megtartanám :P
De megfontolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!