Ha választhatnál emberek között dolgoznál vagy egyedül?
Ez nagyon jó kérdés. A jelenlegi munkahelyemen szeretek hol csapatban, hol egyedül dolgozni. Mindenki jófej ott, még a főnök is rendes mindenkivel.
De azért inkább az egyedüli munkát kedvelem, mert ilyenkor senki nem szól bele, hogy kell dolgozni meg ilyenek. Az egyik kollégám ugyan kedves természetű, de mindig furcsállja, hogy mindenki a maga módján dolgozik, intézi az ügyeket és nem azt csinálják, ahogy ő szokott. Néha értetlenkedik, de mi jót mulatunk rajta. El szoktunk neki mondani türelmesen, hogy az emberek nem egyformák, mindenki másképp dolgozik. Nekem az az érzésem, hogy izgul, ezért azzal szoktam nyugtatni, hogy rendben haladunk a munkával, nem kell izgulni
15-ös vagyok, nem az utolsó! Én is úgy gondolom, hogy lehet, sőt kell is ezen változtatni. Biztos, hogy van valamilyen oka, ha nem kedvelnek, kibeszélnek és ez egy munkahelyváltással sem feltétlenül változna meg.
Először is próbáld megtalálni a probléma gyökerét:
-introvertált vagy esetleg extrovertált és túl sok mindent elárulsz magadról
-mindent elvállalsz és nem tudsz nemet mondani vagy esetleg egyáltalán nem vagy segítőkész
-rosszak a kommunikációs képességeid
-irigykednek, mert többnek gondolnak esetleg valami miatt különcnek tartanak
Az sem mindegy, hogy 1-2 ember nem kedvel (mert az tök normális) vagy elég sokan. Ha megvan a probléma akkor mindent lehet orvosolni sok munkával. Segíthetnek az önsegítő könyvek, pszichológus esetleg egy önismereti csoport is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!