Ha választhatnál emberek között dolgoznál vagy egyedül?
Az egyedülit választanám.
Én nem szeretem a rutinosságot (mármint a napi rutint), rendszerességet. Monoton és lélekölő számomra. Hol ehhez lenne kedvem, hol ahhoz, hol ennyit dolgzni, hol annyit, most takarítani, most hatkor kelni, most külenckor.
Szeretnék a magam ura lenni.
Esetleg a kézműves termékekkel,dolgokkal és fotózással is kezdeni valamit.
Magamnak való vagyok, az irodában a munkatársakból még sok is. Utána másnap reggelig nem vágyok emberre.
A folyosón meg főleg frusztrál, hogy sokan vannak, állandóan köszönni kell, jópofizni kell(ene), a konyhában nem férünk el normálisan illetve állandóan másokra kell várni.
Sok nekem az ember.
Nem vagyok benne biztos, hogy ne lenne elég nekem a bolt, ügyintézés, baráti talik abban az esetben, ha EV lennék.
Szóval nekem egyedüli.
De amúgy kinek-mi és szerintem a legtöbb embernek kell, hogy emberek között dolgozzon.
Attól függ milyen munka, de egyedül pályakezdőként sokkal jobban fejlődsz ha szakmai környezetben vagy.
Az más kérdés, hogy ha jó vagy a szakmádban, akkor nem kell nyalni, megalázkodni, kibeszélni, és úgy is előrejutsz. Ezekre a megfelelő reakciókat a kényes helyzetek elkerülését és úgy eleve a munka világában a boldogulást nem fogod megtanulni otthonról soha
Könyvtárban dolgozom, imádom a munkám, a munkatársaim nagyon jók, szeretek emberekkel foglalkozni.
Párom Tesco-ban dolgozik, ott sz..rok a kollégák, viszont szeret segíteni az embereknek.
"Olyan személyiség vagyok, aki nehezen viseli ha megalázzák, kibeszélik, meg ha nyalnia kell bizonyos embereknek. Nem vagyok képes ezekre"
A személyiségeden simán tudsz változtatni, ha akarnál és tennél is érte. Csak azt tudják alázni, aki hagyja magát, meg gyenge jellem. Miért nem mondod meg a tutit nekik? Foglalkozz önismerettel, változtasd meg a hibáidat!
Mindenképpen emberek között, de a nyüzsgést nem szeretem. A 4-5 fős csapatokat tartom a legjobbaknak. A létszám már elég ahhoz, hogy több területet is lefedjen a tudás, ugyanakkor még ismerik egymást az emberek. 4-5 ember simán össze tud jönni egy munka utáni programra.
Napi rutin gáz... szerintem meg pontosan ez ad egy tartást az embernek. Én látok sok olyan nyugdíjast, akinek 1-2 évvel a munka után teljesen széthullik az élete, mert nem tud mit kezdeni magával ha nincs napi rutin. Isznak, híznak, tv-t bámulják egész nap, elindul a vegetálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!