Mit gondoltok egy cégről amely behív szerződést aláírni állásinterjú után majd még 1x telefonál hogy mégse menjek másként döntöttek?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről. Állásinterjú. Majd utána felhívnak hogy engem választottak és beszéljük meg mikor tudnék kezdeni. letárgyaljuk és mondják mikor menjek be szerződést aláírni.
Aznap reggel csöng a mobilom ne menjek mégse mert nem engem választottak....
amikor már kotábban közölték hogy engem választottak és menjek szerződni sőt már azt is letárgyaltuk mikor lépek be....
Mit gondoltok egy ilyen kuplerájról?
Lehet jobb is hogy nem vettek fel? Van egy olyan érzésem ez is egy „volt egy helyem“ című munkahely lett volna 1 hónapon belül, ha fel is vesznek.
2019. jan. 29. 13:55
41/41 anonim válasza:
39: Rákerestem, nem találtam sehol ilyet. Gondolom, linket adni nem fogsz, csak mert nem, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!