Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok egy cégről...

Mit gondoltok egy cégről amely behív szerződést aláírni állásinterjú után majd még 1x telefonál hogy mégse menjek másként döntöttek?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről. Állásinterjú. Majd utána felhívnak hogy engem választottak és beszéljük meg mikor tudnék kezdeni. letárgyaljuk és mondják mikor menjek be szerződést aláírni.

Aznap reggel csöng a mobilom ne menjek mégse mert nem engem választottak....

amikor már kotábban közölték hogy engem választottak és menjek szerződni sőt már azt is letárgyaltuk mikor lépek be....

Mit gondoltok egy ilyen kuplerájról?

Lehet jobb is hogy nem vettek fel? Van egy olyan érzésem ez is egy „volt egy helyem“ című munkahely lett volna 1 hónapon belül, ha fel is vesznek.

2019. jan. 29. 13:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20: Jó kérdés. Van hogy azokat a válaszokat törli az oldal, amiben a kamulétre utalunk. Legutóbb engem ki is tiltottak, mert megvádoltam őket, hogy összejátszanak vele, mert számomra hihetetlen volt, hogy egyes kérdéseinél nem vágják le, hogy kamu.
2019. jan. 31. 03:50
 22/41 anonim ***** válasza:

19: No de azért, ahogy írom, ott is akadnak kamusztorik. Például a csaj, akinek a főnöke megszabta, hogy bármilyen betegséget kap el, vagy bármilyen baleset éri, 1 nap alatt fel kell gyógyulnia, különben ki van rúgva. Meg törött lábbal be akarta rendelni a főnök dolgozni, és ilyenek.

Vagy az a sztori, hogy valakinek a munkahelye Szilveszter este SMS-t küldött, hogy ki van rúgva, másodikától már ne menjen.

És nem kizárt, hogy azokat is Balázska követte el, csak ugye ott kultúráltabban kell fogalmazni, különben nem teszik közzé.

2019. jan. 31. 13:21
 23/41 A kérdező kommentje:

"hogy valakinek a munkahelye Szilveszter este SMS-t küldött, hogy ki van rúgva, másodikától már ne menjen."

Az USA-ban egy teljes kórház összes ápolójával megtörtént mikor városiból megyei fenntartásba kerültek szóval kb 50 ápolóbal megtörtént hogy dec 31-és SMSben kapta meg 50 ember a felmondását.

2019. jan. 31. 18:18
 24/41 A kérdező kommentje:

"Például a csaj, akinek a főnöke megszabta, hogy bármilyen betegséget kap el, vagy bármilyen baleset éri, 1 nap alatt fel kell gyógyulnia, különben ki van rúgva"

Ebben mi a kamu?? amikor szekus cégnél dolgoztam totál evidens volt hogy tök midnegy mi bajod, tök midnegy kórházba vagy-e két opciód van

a) mész

b) nem mész és akkro azonnal ki is rúgtak

senkit se érdekelt mi bajod van-e orvosi papíros--senkit a világon.

nem mentél akkor többet nem is kellett menni.

hol van iylen? szekus cégek

2019. jan. 31. 18:20
 25/41 anonim ***** válasza:
23: Ja persze. Mert ilyen fenntartási átkerülés csak úgy egyik napról a másikra hirtelen történik. Bármiféle előjel vagy bejelentés nélkül. Felmondási idő meg nyista. Hihető.
2019. jan. 31. 18:36
 26/41 anonim ***** válasza:
24: Balázska, újabban már szekus múlttal is rendelkezel? Mesélj már! Milyenek a csókos szekusok? :O :)
2019. jan. 31. 18:37
 27/41 A kérdező kommentje:

"már szekus múlttal is rendelkezel"

1998-2000 között 2 évet lenyomtam vagy 10 szekus cégnél

2019. jan. 31. 19:48
 28/41 A kérdező kommentje:

"Bármiféle előjel vagy bejelentés nélkül. Felmondási idő meg nyista"

1. Bármiféle előjel nélkül: HOL ÍRTAM ÉN hogy nem volt előjel?

Hm?

2. felmondási idő nélkül: HOL ÍRTAM ÉN IYLET? HM?

Hol ? Idézd. Mutasd!!

Hol?

2019. jan. 31. 19:49
 29/41 anonim ***** válasza:
Tiltsátok már ki ezt az elmebeteg f#szt innen
2019. jan. 31. 20:00
 30/41 anonim ***** válasza:
Figyu, vazzeg, Balázska! Én a 22-esemben említek egy kamusztorit, amiben valaki Szilveszterkor kap egy SMS-t, hogy ki van rúgva, csak úgy, többet már be se menjen. Erre te cáfolatként írsz valami állítólagos amcsi esetet. Ha nem az általam (jogosan) kamunak titulált szitu játszódott le, akkor mi a f**zomnak írod?
2019. jan. 31. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!