Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok egy cégről...

Mit gondoltok egy cégről amely behív szerződést aláírni állásinterjú után majd még 1x telefonál hogy mégse menjek másként döntöttek?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről. Állásinterjú. Majd utána felhívnak hogy engem választottak és beszéljük meg mikor tudnék kezdeni. letárgyaljuk és mondják mikor menjek be szerződést aláírni.

Aznap reggel csöng a mobilom ne menjek mégse mert nem engem választottak....

amikor már kotábban közölték hogy engem választottak és menjek szerződni sőt már azt is letárgyaltuk mikor lépek be....

Mit gondoltok egy ilyen kuplerájról?

Lehet jobb is hogy nem vettek fel? Van egy olyan érzésem ez is egy „volt egy helyem“ című munkahely lett volna 1 hónapon belül, ha fel is vesznek.

2019. jan. 29. 13:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
29: Vagy egy tucatszor megtörtént már. Mindig visszaregelt.
2019. jan. 31. 20:28
 32/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, te most kérdezni jársz ide vagy a frusztráltságod kiélni?

Mert bár a válaszolók közt is akad egy-két cifrább, azért a te stílusod, már megbocsáss, cseppet olyan mintha idegből támadnál mindent és mindenkit. És őszintén nevetséges. Csak az szokott így viselkedni, akinek tényleg van vaj a füle mögött.

2019. jan. 31. 20:39
 33/41 anonim ***** válasza:

32#

A válaszolók azért "cifrák", mert kb 5 éve tűrik, hogy ez a beteg állat teleszemeteli az oldalt a f_szságaival. Az ember segíteni jönne ide, valódi problémákat megoldani, erre szinte minden második kérdést ez a sz_rházi ír ki a nemlétező munkahalyéről, a nemlétező párkapcsolatairól, vagy a nemlétező életéről. Aztán ha ír valaki neki egy segítő szándékú választ(mert még nem ismeri ezt a nyomorultat, vagy éppen nem veszi észre, hogy ez a kis g_ciláda írta ki a kérdést), akkor a kérdező lehurrogja, és lb elküldi az anyjába amiért segíteni próbált. Egy pár alkalom után kezd ez kicsit idegesítő lenni, ezért a rutinosabbak kapásból olyan hangnemben írnak a kérdezőnek amilyenben ő is szokott. Reménykedünk benne, hogy ez a szemétláda egyszer feladja, de valami aberrált perverziöja lehet, mert élvezi, hogy a fél gyk gyűlöli az undorító, hányingerkeltő személyét.

2019. jan. 31. 22:13
 34/41 anonim ***** válasza:

Én ezt értem ám és meg is értem, de.

Az ilyet úgy hívják hogy troll. Az a fajta, aki nem tudja magáról. Az ilyet még annál is szigorúbban tilos etetni mert nah. Ez lesz belőle.

Engem az kicsit jobban zavar hogy az összes ilyen nyilvános és a google simán feldobja az ilyen kérdezz feleleket is mint ez, segítségnek annak, akinek esetleg tényleg jól jönne.

Félre ne értsétek ám amúgy, én veletek vagyok. Eddig még totál jól szórakozom az egészen. Popcornt?

2019. febr. 1. 04:10
 35/41 A kérdező kommentje:

"Eddig még totál jól szórakozom az egészen. Popcornt?"

Akkor tehát semmi gond. A közönség élvezi az előadó élvezi-hol a gond?

2019. febr. 1. 07:40
 36/41 A kérdező kommentje:

" Erre te cáfolatként írsz valami állítólagos amcsi esetet. "

Állítagos??? Bakker ott a net. Utána lehet nézni ezer NYILVÁN nem magyar hírportálon....

állítólagos? Nézz utőána aztán mondd...

Hm?

2019. febr. 1. 07:41
 37/41 anonim ***** válasza:
36: Látom, fogtad a hozzászólásom lényegét, Balázska. Az általad írt esettel semmmi gond nincs, ha előjelei voltak a csoportos elbocsátásnak, és az egy hónapos felmondási időt is rendben megkapták a dolgozók. De akkor mi a fenének írod példának?
2019. febr. 1. 10:40
 38/41 anonim ***** válasza:
Ja, hogy Szilveszterkor közölték velük, direkt kicseszésből? Ez a rész viszont már Balázskagyanús. Ilyen csak a te fejedben létező cégeknél történik meg, hogy a 70 feletti alkoholista főnök szándékosan ünnepnapok előtt közli az elbocsátástokat, mert utána erre gondolva akar recskázni piálás közben, hogy hú de kicsesztem a dolgozókkal.
2019. febr. 1. 10:46
 39/41 A kérdező kommentje:

"Ja, hogy Szilveszterkor közölték velük, direkt kicseszésből? "

Detroit egyik városi kórháza.

Újra elmondom a seggeknek nem kell elhinni. Hinni nem itt kell. Utána kell nézni. Ott a net.

2019. febr. 1. 11:19
 40/41 anonim ***** válasza:

""Eddig még totál jól szórakozom az egészen. Popcornt?"

Akkor tehát semmi gond. A közönség élvezi az előadó élvezi-hol a gond?"

Nagyanyám lakása előtt volt egy alkoholista csöves, akinek ha adtunk 100 forintot akkor táncolt és énekelt. Egy pár alkalommal még vicces volt, de amikor ötödjére sz_rt a lépcsőház egyik sarkába akkor mindenki megutálta. Na kb te is ezt a színvonalt képviseled a figyelemért produkálod magad és csak úgy fosod a trágya kérdéseidet.

2019. febr. 1. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!