Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok egy cégről...

Mit gondoltok egy cégről amely behív szerződést aláírni állásinterjú után majd még 1x telefonál hogy mégse menjek másként döntöttek?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről. Állásinterjú. Majd utána felhívnak hogy engem választottak és beszéljük meg mikor tudnék kezdeni. letárgyaljuk és mondják mikor menjek be szerződést aláírni.

Aznap reggel csöng a mobilom ne menjek mégse mert nem engem választottak....

amikor már kotábban közölték hogy engem választottak és menjek szerződni sőt már azt is letárgyaltuk mikor lépek be....

Mit gondoltok egy ilyen kuplerájról?

Lehet jobb is hogy nem vettek fel? Van egy olyan érzésem ez is egy „volt egy helyem“ című munkahely lett volna 1 hónapon belül, ha fel is vesznek.

2019. jan. 29. 13:55
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Történetesen pont ugyanilyen kérdésre én is emlékszem. Nem célom kötekedni, csupán megjegyeztem. Most azért kattintottam rá, mert ismerős volt és pont ajánlani akartam, hogy valaki már kérdezett ilyet, lesd meg az ottani válaszokat is.

A dolog többi részébe nem akarok belefolyni és a fentebbiek után nem kezdem el túrni a korábbi kérdéseket se, ha úgyis törölve lett.

2019. jan. 29. 17:50
 12/41 A kérdező kommentje:

"hogy valaki már kérdezett ilyet"

És akkor mi van, ha egy soktízezres látogattságú oldalon VALAKI már kérdezett "ilyet" amit ráadásul még igazolni se lehet mert idézni már nem tudod??

Akkor MI VAN??

megmondjam mi van? Semmi. MI lenne.

2019. jan. 29. 18:06
 13/41 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, azért akartam írni, hogy javasoljam, nézz körül ott is, hátha kapsz még több választ. De rendben, nem segítek legközelebb. :)

Mondjuk hogy ennyire ki vagy akadva, az már önmagában gyanús... De mondjuk engem pont nem érdekel. Én általában ezt a "Balázskázást" csak hátradőlve szoktam olvasgatni és jót nevetni az egészen. Mondjuk valaki felvilágosíthatna róla, miről van szó és miért épp Balázs - csak pár hónapja vagyok itt.

2019. jan. 29. 18:28
 14/41 anonim ***** válasza:

13: Hogy a Balázska név honnan van, azt speciel nem tudom.

A lényeg, hogy már vagy 5 éve szemeteli tele a "Munkahely, kollégák" és "Törvények, jog" kategóriákat a kamukérdéseivel. Lehetetlen sztorikat talál ki. És bárki bármit ír, egyik válasz sem jó neki, folyton csak kötekszik, kioktat, és a maga abszurd bugyuta álláspontjár hangoztatja ellenszenves hőzöngő hangnemben. Többször is felmerült már, hogy esetleg bértrollnok.

2019. jan. 29. 18:33
 15/41 A kérdező kommentje:

"Lehetetlen sztorikat talál ki"

Azt te csak HISZED hogy lehetetlen írd ezt!!

Azt te csak hiszed!

Javaslom olvasni a jogiforum.hu munkajog szekciót is és ott nem ilyeneket ezerszer különbeket is találhatsz!!

vagy ott a régi jó munkahelyi terror blog... ot aztán olyanok vannak hogy az én történeteim zsírszegényke hozzá képest!!

Azért mert te a föld felett élsz 2 méterrel még vannak akik a földön sőt a sárban járnak!

2019. jan. 29. 19:15
 16/41 anonim ***** válasza:

15:

Na igen. A munkahelyiterror.blog.hu. Ott is átlagban minden harmadik poszt kamugyanús volt. Nem kizárt, hogy azokati s te követted el.

2019. jan. 29. 19:43
 17/41 A kérdező kommentje:

"Ott is átlagban minden harmadik poszt kamugyanús volt"

Ühüm. De hadd kérdezzem meg!!

ha minden harmadik poszt kamuGYANÚS (nem kamu, csak gyanús....) akkor ez ugye azt jelenti hogy a posztok zöme kétharmada IGAZ.

Ugyebár???

Azt kell jelentse..

Ha midnen harmadik kamu, akkor 10ből 3 kamu (gyanús...), 7 IGAZ.

Hm?

2019. jan. 30. 08:07
 18/41 A kérdező kommentje:

és akkor még a legendás jogiforum.hu - t ki se tárgyaltuk...

az is kamu?? Jogászok ügyvédek NEVESÍTETT hozzászólásaival??

Hm?

Mert ott is vannak olyanok hogy az én sztorijaim óvodás mesék hozzájuk képest...

Hm?

2019. jan. 30. 08:08
 19/41 anonim ***** válasza:
Az a különbség, hogy azokon a fórumokon több száz, ha nem ezer különböző embertől vannak a történetek. Veled viszont minden egyes nap történik valami olyan szintű visszaélés ami másokkal egy élet alatt egyszer ha megtörténik. Arról nem is beszélve, hogy te valahogy minden egyes nap más helyen vagy, más munkakörben, más kollégákkal. Szóval te nem csak kamu gyanús vagy, te maga vagy a kamu
2019. jan. 30. 11:19
 20/41 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy miért nem lehet ezt a bohócot 5 perccel azután kitiltani, hogy feltette a kérdését.
2019. jan. 30. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!