Dorinacska15 kérdése:
Hogy döntsek a jövőmmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok.16 éves vagyok és külföldön élek.Itt kint kicsit másképp megy a sulis dolog.Nos az van hogy elkéne döntenem mit szeretnék a jövőben dolgozni.Ha tovább tanulok is szeretném azért már tudni hogy mi az ami érdekel.Próbáltam fel írni a tantárgyakat és úgy válogatni de nem találtam semmi olyat.Sportolni szeretek de kosárból itt nem nagyon élnék meg.Olyan munka érdekelne ahol nem kell egyhelybe lennem. Ha esetleg valami tippet tudtok adni hogy hogy jöjjek rá akkor ne tartsátok magatokban.:)2019. jan. 3. 21:20
1/2 anonim válasza:
Legyél sporezdő, fitness edző, bármilyen sport oktató, szemelyi edző ezek nagyon mennék ma. Testi 5anar
2/2 anonim válasza:
Kamionsofőr, területi képviselő, futár stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!