A céges karácsonyi ajándék jó indikátora annak mennyire becsüli a cég a dolgozóit?
Lehet vitába szállni azzal az állítással hogy a céges karácsonyi ajándék jó indikátora annak mennyire becsüli a cég a dolgozóit?
Mit ad milyen értékben és egyáltalán ad-e?
Csak néhány valós példa ismerősi körből
- mikuláscsomag benne filléres lidlis édességgel tán 500 ft az egész
- képeslap hozzá céges toll még 500 ft se
- 50.000-es erzsike utalvány mindenkinek
- vagy 300.000 -es utalvány vagy utalás (szintén ismerősi körből)
- és végül itt lennék én, akinek SEMMI. még képeslap és céges toll se, még egy karácsonyi jókívánság se. Az „én“ alatt azt értem hogy az én munkahelyem, ahol se én se se nki nem kap semmit
Szóval ezek jó indikátorok hogy a cég mennyire becsüli az embereit? Hogy mit gondol róluk mit érnek neki az emberei? Aki az egy tábla filléres lidlis csokit az mit gondol ill aki ad 300 kilót a melósának az mit gondol, mit ér az embere neki?
És akkor ugye kérdés hogy rólam /rólunk mint gondol a cég, akik még a lónak egy nem páros testrészét se kapják?
Megkaptad már a cégtől amit érdemelsz.
Elvették az erzsi utalványt tőletek. Amúgy én a főni helyében egy pár hónapig bért sem adnék neked, csak úgy kíváncsiságból, hogy mit lehet veled megtenni. De az írásaid alapján úgy tűnik, hogy bármit. Szerintem még fél év múlva is ugyanúgy ott melóznál fizu nélkül is és itt kárognál, hogy éhenhalsz. Aztán ha egy nap már nem írnál ki több ilyen ótvar kérdést, abból tudnánk, hogy éhenhaltál.
"Aztán ha egy nap már nem írnál ki több ilyen ótvar kérdést, abból tudnánk, hogy éhenhaltál.
"
Nem történhet olyan dolog itt ami engem távozásra bírna. Semmi.
Hova mennék a közmunkába? Havi 57-ért a cigányok közé?
Kösz nem. Akkor inkább ez.
"Rólad meg pont azt gondolja a céged, a"
És újra megkérdem: hogy rólam mit gondol. egy dolog. Na de SENKI se kap semmit, ill a fizu is annyi amennyi.
Akkor az összes emberéről A-Z-g mindenkiről ezt gondolja?
Hát az már érdekes nem?
"hogy felemeljétek a seggeteket egy jobban fizető állásért, akkor meg is érdemlitek ezt
"
Újra és újra ugyanaz a semmi maszlag duma. Felemelem a seggem?: Hát oké na és HOVA megyek? A semmibe a közmunkába? Hát hova kellek én(mi) sehova!!! ide!!
Ha kellenénk valahova már rég itt se lennénk!
Hogy ezt miért nem lehet felfogni rejtély.
Emeld föl a segged---ja . Hogy ne legyen még ez se???
"Milliószor el lett mondva, hogy hova menjél. D"
Én egyetlen esetre sem emlékszem a millióból. Egyetlen egyre sem. nem érdekes?
Mert az hogy innen el az oké na és HOVA???? A semmibe a közmunkába? Valami trógerszaros retekgyárba 80 műszakba? KÖSZ NEM!!!!!
Továbbra is csak kerülgeted a választ mellébeszélsz.
Menjek el innnen? OKÉ ÉS HOVA???????????????????????????????????????????
A közmunkába?
vagy hova ??? HOva kellek? Sehova. Ide.
Akkor hova menjek?
Ne kerülgesd a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!